Brug dit erhvervshus under krisen

Er din virksomhed hårdt ramt af coronakrisen, så kan erhvervshusene tilbyde dig gratis, uvildig og fortrolig rådgivning via Early Warning.

For mange små og mellemstore virksomheder, SMV’er, har coronakrisen ramt rigtig hårdt, og det kan være svært at overskue, hvad man skal gøre for at få sin virksomhed til at overleve krisen.

“Lige nu oplever vi, at rigtig mange SMV’er er økonomisk presset af krisen. Nogle er simpelthen løbet tør for penge. De har måske ventet på hjælpepakker eller forgæves forsøgt at få et lån i banken, og det kan være svært at vurdere, om virksomheden kan overleve. Har du en virksomhed i krise, så er vores bedste råd at hive fat i det regionale erhvervshus. De kan gratis og fortroligt hjælpe dig med at afklare dine konkrete muligheder” siger Dorte Kulle, chefkonsulent i SMVdanmark.

Et af tilbuddene til SMV’erne i erhvervshusene er det landsdækkende initiativ Early Warning, der siden 2007 har hjulpet mere end 6.000 mindre danske kriseramte virksomheder.

Ring til Early Warning på: 70 23 10 10

Du kan også sende en mail på info@earlywarning.dk
Rådgivningen er gratis og eventuelle transportomkostninger betaler Early Warning.

Early Warning: Gratis, uvildigt og fortroligt

Early Warning tilbyder alle danske virksomheder gratis, uvildig og fortrolig rådgivning i hele landet. De har stor erfaring og succes med at rådgive ejere af kriseramte virksomheder.

“Early Warning er et rigtig godt tilbud til SMV’er i økonomisk krise. Står din virksomhed foran en økonomisk afgrund, er det vigtigt, at du handler hurtigt. Jo tidligere du handler, jo flere muligheder har du. Så vores råd er at tage kontakt til erhvervshusene og Early warning, så snart du kan se, at der er tegn på alvorlige problemer. Det vil give din virksomhed bedre mulighed for at komme igennem krisen,” siger Dorte Kulle, chefkonsulent i SMVdanmark.

Hos Early Warning kan du få vejledning og hjælp til at vælge den helt rigtige løsningsmodel for din virksomhed. Det kan nemlig være, at dele af din virksomhed kan reddes, selvom det ser sort ud lige nu.

Her er de 6 krisetegn, du skal holde øje med:

  • Har du et fald i omsætningen?
  • Har du et fald i indtjeningen?
  • Er din kassekredit vokset?
  • Kan du ikke betale dine regninger til tiden?
  • Afregner du ikke moms og skat til tiden?
  • Forlanger din bank øget sikkerhedsstillelse?

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om erhvervshusene, kan du kontakte Dorte Kulle på Kulle@SMVdanmark.dk

Få mere hjælp i dit regionale erhvervshus: