Få styr på din virksomheds persondata

IT-platformen Lexoforms kan hjælpe dig med at få styr på din virksomheds persondata. Som medlem får du rabat, når du opretter et abonnement gennem SMVdanmark.

Den 25. maj træder EU’s persondataforordning i kraft. Det betyder, at du risikere store bøder, hvis du ikke har styr på din virksomheds håndtering af persondata på dine kunder, ansatte, leverandører og samarbejdspartnere.

 

Lexoforms – et onlineværktøj

SMVdanmark, der repræsenterer 18.000 små og mellemstore virksomheder, har indgået en fordelagtig samarbejdsaftale med Lexoforms, hvor SMVdanmark agerer som din aktive rådgiver på Lexoforms platform.

Lexoforms er en nem og enkel online-løsning, der rummer alt, hvad du skal bruge for at kunne leve op til kravene i Persondataforordningen.

 
Kontakt

Kontakt Grete Høgh Larsen for mere information om medlemsrabat på Lexoforms: larsen@SMVdanmark.dk eller telefon 32 63 03 29.

 

Fakta om Lexoforms-platformen

Udover en guide med hjælpetekster og links til relevante sider fra eksempelvis Datatilsynet, så indeholder platformen følgende:

  • Et kortlægningsværktøj – Du kan få et overblik over virksomhedens systemer og persondata

  • Dynamiske dokumenter – Du kan få udarbejdet nødvendige dokumenter og aftaler baseret på inputtet

  • Dashboard – Du kan få overblik over processen

  • Digital underskrift – Du kan udsende digitale aftaler direkte fra platformen.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at købe et abonnement på Lexoforms med medlemsrabat, så skal du købe det via SMVdanmark.

Se mere på Rabatportalen

 

Vil du vide mere om den nye persondataforordning, så kontakt SMVdanmarks jurist Jeppe Rosenmejer på på 32 63 03 11 eller rosenmejer@SMVdanmark.dk

Læs også:

Gratis dokumenter til GDPR

Gratis dokumenter til GDPR

Har du fået helt styr på din virksomheds håndtering af persondata? Som medlem af SMVdanmark har du a..

Persondata

Persondata

Den 25. maj 2018 trådte EU’s persondataforordning i kraft. Her kan du få inspiration til din egen v..

Juridiske rådgivning

Juridiske rådgivning

Her kan du finde juridiske råd, vejledning, standarddokumenter mv. inden for et bredt spektrum af em..