Gå hjem-møde: Vind eller forsvind på internettet

Hvor god er din hjemmeside? Langt de fleste kunder tjekker virksomheden online, før de beslutter sig for et køb. Kom til gå hjem-møde den 3. oktober, og få ideer til, hvordan du kan forbedre din hjemmeside.

Vidste du at 8 ud af 10 potentielle kunder researcher din virksomhed online, før de beslutter sig for, om de vil være kunde hos dig?


Det stiller store krav til indholdet på din hjemmeside, da langt de fleste danner sig et indtryk af din virksomhed eller service helt uden at tale med dig. Så hvordan får du en hjemmeside, der gør kunderne helt skarpe på, hvorfor de lige skal vælge dig? – det kan du blive klogere på ved dette gå hjem-møde.

 

Gratis gå hjem-møde

Kom til et gratis gå hjem-møde med SMVdanmark, byg en stærk hjemmeside og se, hvordan du bruger din hjemmeside som tre gratis medarbejdere


En vellykket hjemmeside kræver både viden og teknik. På dette foredrag får du viden om bl.a. salgspsykologi, kundeforståelse og neuropsykologi, som spiller en afgørende rolle for hjemmesidens succes. Formålet med gå hjem-mødet er overordnet at give viden om, hvordan din hjemmeside 24 timer i døgnet sørger for salg, service, procesoptimering, marketing og positiv branding, så dine konkurrenter ikke løber med dine potentielle kunder.

Hør oplægsholder Søren Lindhardt fortælle om gå hjem-mødet 'Vind eller forsvind på internettet 2019 – valget er dit'.

På gå hjem-mødet får du viden om:

  • En konstruktiv vurdering af din virksomheds online tilstedeværelse

  • Kunders adfærd på internettet

  • Hvorfor neurologisk viden er afgørende for en kunderelation

  • Hvordan du bruger din hjemmeside som tre gratis medarbejdere

  • Hvordan hjemmeside gennem sprog, billeder og flow skaber værdi for potentielle kunder

Program:

16:00: Velkomst – og aktuelt nyt fra SMVdanmark v/ Niklas Winther

16:15: ”Vind eller forsvind på nettet - valget er dit” v/Søren Lindhardt

  • Hvordan er dine kunders adfærd på internettet?

  • Hvorfor er neuro-viden afgørende for din relation til kunden?

  • Hvordan bruger du din hjemmeside som 3 gratis medarbejdere?

  • Hvordan skaber din hjemmeside gennem sprog, billeder og flow værdi for dine besøgende?

17:15: Pause

17:30: Workshop v/Søren Lindhardt

18:00: Networking

18.30: Tak for i dag :-)

 

Hvem kan deltage?

Gå hjem-mødet er særligt målrettet dig, der er selvstændig, virksomhedsejer og/eller salgschef i en SMV, og som ønsker en bedre hjemmeside, hvor du skiller dig ud fra dine konkurrenter

– du må gerne tage en ven eller kollega med.

 

Dato og sted:

Den 3. oktober 2019, kl. 16.00 - 18.30

SMVdanmark, mødesalen 6. sal
Islands Brygge 26
2300 København S

 

Tilmelding og pris:

Fyraftensmødet er gratis - men hvis du udebliver eller melder afbud senere end dagen inden arrangementet, vil du blive opkrævet  300 kr. i udeblivelsesgebyr.

Du kan tilmelde dig hos Stina Sandstød

Hvad siger tidligere deltagere?

"Jeg troede, jeg havde rimelig godt styr på det digitale, indtil jeg mødte Søren Lindhardt. Han forstår om nogen anden at sætte sig i kundernes sted og samle bolden op, der hvor de fleste virksomheder fejler. Hvis man er seriøs om sin online tilstedeværelse, så er dette foredrag et must"

Kristian Skov

Ejer af govideo.dk

 

Om foredragsholderen Søren Lindhardt

Søren Lindhardt er iværksætter og virksomhedsejer og har de sidste 35 år startet ikke mindre end seks virksomheder, hvoraf tre er solgt for et to-cifret millionbeløb. Det er derfor en succesrig og dynamisk praktiker med fokus på forretning du møder og ikke en teoretiker.

Søren har erfaret at: ”Jo mere du gir’, jo mere får du”. Derfor brænder han for at dele sin viden om, hvordan din hjemmeside skaber værdi, da det både vil styrke virksomhedens relation til kunden, åbne døren for nye kunder og tiltrække de interessante medarbejdere.

Med Søren Lindhardt som foredragsholder får du en praktiker som mestrer at levere nørdet viden i øjenhøjde og med humor. Efter foredraget har du større forståelse for dine kunders adfærd og behov, som har stor betydning for din forretning.