For at undgå at coronavirus spreder sig, skal alle erhvervsdrivende, som har rådighed over lokaler, hvor offentligheden har adgang, opfylde disse krav:
1) Der må maksimalt tillades adgang for 1 person pr. 4 m2 gulvareal, hvortil der er offentlig adgang. Hvis gulvarealet under 4 m2, kan der tillades adgang for 1 person. Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar m.v.
2) Lokalerne skal så vidt muligt indrettes på en sådan måde, at smittefare minimeres, herunder ved at gøre det muligt for kunder og besøgende at holde afstand til hinanden.
3) Der skal i eller ved lokalerne opsættes informationsmateriale om, at personer, der har symptomer på coronavirus, bør isolere sig i hjemmet, og om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum.
4) Det skal sikres, at alle medarbejdere overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
5) Der skal så vidt muligt være vand og sæbe eller håndsprit tilgængeligt for kunder og besøgende.
6) Medarbejdere skal bruge handsker ved salg af ikke-emballerede fødevarer.
På denne hjemmeside kan du hente vejledninger og plakater til din butik