Webinar: Kender du EKF's Coronatilbud?

SMVdanmark tilbyder sammen med EKF, Eksportkreditfonden, et webinar om de tilbud EKF har udviklet til SMV'er under Coronakrisen.

EKF, Eksportkreditfonden, og SMVdanmark tilbyder den 16. og 18. juni deltagelse i et webinar om ”EKF’s Coronatilbud”, som består af EKF’s Likviditetskaution til små og mellemstore virksomheder, SMV'er, samt en udvidet genforsikring af kreditforsikringer.

Hvad er tilbuddene?

Likviditetskaution

Kautionerne giver banken et alternativ, hvis der som følge af krisen er behov for ekstra sikkerhed. EKF kautionerer for 80 pct. af bankernes eventuelle tab på nye kreditter, der går til at sikre eksportvirksomhedernes likviditet.  

Læs mere om likviditetskaution.

Kreditforsikring

EKF har siden finanskrisen genforsikret de private kreditforsikringsselskaber, når selskaberne forsikrer en eksportordre med en kredittid på op til 180 dage på usikre markeder

Genforsikringen gør det altså muligt for virksomhederne at købe kreditforsikring hos forsikringsselskaberne til kunder, som banken kunne acceptere inden krisen og dermed give virksomheden og kunderne den likviditetslettelse, der kan gøre handelen mulig.  

Genforsikringen gælder som noget nyt både alle EU markeder og Danmark, hvilket er til stor gavn for danske SMV'er der ofte kun sælger til disse markeder.

Læs mere om kreditforsikring hos disse kreditforsikringsselskaber: Atradius, Coface, Euler Hermes og Tryg Garanti 

Tid, sted og tilmelding

Webinaret henvender sig primært til eksportorienterede virksomheder, men virksomheder der vil handle indenlandsk kan altså også kigge med. 

Det finder sted:

16. juni kl. 9-9.45

18. juni 13-13.45

Adgang til webinaret kræver tilmelding. Efterfølgende vil det være tilgængeligt for medlemmer på SMVdanmark.dk.   

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Jens Kvorning på kvorning@smvdanmark.dk

Jens Kvorning

Internationaliseringschef

mobil +45 30 59 06 86 tlf +45 32 63 03 17 Læs mere om Jens Kvorning