Der åbnes for tilskud i januar: Skal din virksomhed have del i 175 mio.?

Virksomheder kan fra d. 18. januar igen søge tilskud til projekter, der sparer energi, når Erhvervspuljen åbner for anden gang. Der er afsat 175 mio. kr. i den nye runde, og du har 2 uger til at søge.

Privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder kan fra d. 18. januar igen søge tilskud til projekter, der sparer energi.

Tilskuddet skal sikre god økonomi i klimavenlige projekter, der sænker energiforbruget og CO2-udledningen og forbedrer konkurrenceevnen hos virksomhederne.

Energistyrelsen administrerer tilskuddet, og kontorchef Mads Krogh opfordrer SMV Danmarks medlemmer til at udnytte muligheden:

”Lavere udgifter til energi er i enhver virksomheds interesse, og ofte kan det samtidig reducere CO2-udledninger. Tilskuddet kan gøre det til en god forretning at forbedre alt fra belysning til procesanlæg. Måske har man projekter i skuffen, der bare mangler finansiering. Så søg! Vi har 175 mio. kr., vi står klar til at dele ud i januar,” siger Mads Krogh.

Tilskuddet dækker op til 50 % af omkostningerne til et energispareprojekt. Energistyrelsen opfordrer virksomheder til at være klar til at søge tilskud, når der åbnes for ansøgninger.

Der vil være åbent for ansøgninger fra 18. januar til 1. februar 2021 kl. 12.00.

Læs mere og søg tilskud på:

ens.dk/erhvervstilskud
SparEnergi.dk/erhvervstilskud