Find din vej til bæredygtig omstilling

Der er mange, der ikke ved, hvordan de skal arbejde med bæredygtig omstilling. Due diligence for bæredygtighed, ansvarlig virksomhedsadfærd, cirkulære forretningsmodeller og ESG er bare nogle af de begreber, du bør forholde dig til, da de kan styrke din forretning på flere måder.

Brug for vejledning til ansvarlig virksomhedsadfærd, cirkulære forretningsmodeller eller ESG?

Kommende EU-regler gør, at mange SMV’er bliver mødt af nye krav fra bl.a. kunder og investorer, om at dokumentere deres arbejde med bæredygtighed.

Det kan vise sig at være en overvældende opgave for mange, hvorfor regeringen nu har lanceret en bred indsats målrettet de danske SMV’er, som skal styrke dem i deres bæredygtige omstillingtager først skridt til at hjælpe virksomhederne.

Den nye indsats vil indeholde helt konkrete redskaber, bl.a. en skabelon, som virksomhederne kan anvende til at opgøre deres nøgletal inden for miljø, klima, sociale og ledelsesmæssige forhold. Samtidig åbnes der for, at virksomhederne gennem klimakompasset.dk kan få hjælp til at beregne en række klima- og miljømæssige nøgletal.

Der vil også være konkret vejledning og et digitalt ansvarlighedstjek, der skal hjælpe virksomhederne med at komme i gang med at udføre en såkaldt due diligence for bæredygtighed gennem seks konkrete skridt.

Vejledningen ligger på Virksomhedsguiden og indeholder både værktøjer og skabeloner, som virksomhederne kan downloade, samt cases og inspirationsmateriale. Vejledningen vil løbende blive videreudviklet for at afspejle den seneste udvikling på bæredygtighedsområdet.

Find vejledning og skabeloner her.

Se tidligere webinarer og få masser af kontante fordele som medlem af SMVdanmark:

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Vil du have gode råd om stresshåndtering? Og fik du set webinaret om betalingsløsninger eller det om..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..