Bæredygtigt forum for SMV’er

Grøn omstilling er ikke længere kun et buzzword men en realitet, som i stigende grad kan få afgørende betydning, ikke kun for dem som sælger de grønne løsninger men alle virksomheder – også danske SMV’er. Det peger flere undersøgelser på.

I gang med den grønne omstilling? Så kan du med tilmelde dig bæredygtigt forum for SMV'er, hvis du er ejer eller leder af en SMV


Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) på CBS og Tænketanken Mandag Morgen har samarbejdet om at formidle forskning og viden fra CEV og få det ud at leve hos ejerledere. Bæredygtigt Forum for SMV’er sker som en del af det samarbejde. Projektet er finansieret af Industriens Fond.

I en undersøgelse foretaget af Asnet fra 2021 svarer 6 ud af 10 undersøgte SMV’er, at det bliver sværere at skabe vækst, hvis ikke man arbejder med bæredygtighed, og 35% har oplevet krav om bæredygtighed fra én eller flere kunder. Men de færreste mener de er i mål med grøn omstilling, og halvdelen mener, der er behov for flere ressourcer. Det vi ser ind i, er en fremtid hvor der formentlig kommer en CO2-afgift, krav til CO2-regnskab, øgede miljøkrav osv. Bæredygtighed bliver altså i stigende grad et konkurrenceparameter. Så hvorfor ikke være på forkant med udviklingen?
 

Gratis erfaringsudveksling og input fra eksperter

I løbet af tre møder samles ejere, ledere og eksperter for at mødes om den grønne dagsorden. Ved at deltage i bæredygtigt forum for SMV’er får du sparring på konkrete og lavpraktiske udfordringer, inspiration til grøn omstilling i din virksomhed samt professionelle relationer til andre ledere og ejere.

Læs mere og tilmeld dig her.

Tag del i alle vores medlemsfordele

Spar op til 50% på dine eksportdokumenter

Spar op til 50% på dine eksportdokumenter

Kom hurtigere over grænsen med et ATA Carnet. Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på d..

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..

Ja tak, jeg vil gerne indmelde mit firma

Ja tak, jeg vil gerne indmelde mit firma

Udfyld og send din ansøgning i dag - som medlem får dit firma hurtigt adgang til rådgivning og konta..