Amager Erhvervsråd bliver en del af SMVdanmark

Amager Erhvervsråd og deres 40 små og mellemstore virksomheder indgår nu samarbejde med SMVdanmark, for at styrke de små og mellemstore virksomheders stemme på Amager.

Siden 1984 har Amager Erhvervsråd kæmpet for at gøre Amager til et attraktivt sted at drive virksomhed. Derfor har erhvervsrådet valgt at opruste i kampen for politisk medindflydelse, og dermed mere vækst og udvikling for Amagers små og mellemstore virksomheder ved at indgå samarbejde med hovederhvervsorganisationen SMVdanmark.

 

Større lokalpolitisk gennemslagskraft

I Amager Erhvervsråd arbejder vi målrettet for at sikre de bedste arbejds- og udviklingsvilkår for de lokale virksomheder, ligesom vi holder fokus på de lokale virksomheders behov og vilkår i de lokalpolitiske beslutningsprocesser.

”Det var derfor oplagt for os at melde os ind i SMVdanmark, som udelukkende taler de små og mellemstore virksomheders sag. Vi ser det som en stor fordel, at vi nu kan søge faglig sparring og vejledning hos erhvervsorganisationen, der har en lang række andre lokale erhvervsforeninger som medlem,” fortæller formand for Amager Erhvervsråd, Birger Larsen.

 

Lokalt- og nationalt SMV-fællesskab

SMVdanmark har mangeårig erfaring med national- og lokalpolitisk arbejde. Hovederhvervsorganisationen repræsenterer 18.000 virksomheder og har mere end 50 lokale erhvervsforeninger i hele Danmark og glæder sig til at byde Amager Erhvervsråd velkommen.

”Som erhvervsorganisation for små og mellemstore virksomheder (SMV) kender vi de talrige udfordringer SMV’erne ofte står overfor, både lokalt og nationalt. I SMVdanmark taler vi udelukkende SMV’ernes sag, og kæmper for deres vilkår og er deres stemme i den politiske dagsorden, hvor vores gennemslagskraft øges med antallet af medlemmer, der tilslutter sig den gode sag. Vi har stor erfaring med at kæmpe for lokale erhvervsforhold, og vi glæder os til samarbejdet med Amager Erhvervsråd,” fortæller Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark.