Ny ordning: Vil du låne en robot?

Små og mellemstore virksomheder skal have adgang til robotter og være mere digitale, og derfor foreslår regeringen en ordning, hvor SMV’er kan låne en robot.

Små og mellemstore virksomheder skal have mulighed for at låne en robot, få vejledning i brug af robotter de muligheder, som robotteknologi åbner op for. Det mener regeringen, der har foreslået at lave en ordning, hvor SMV’er kan ansøge om at låne eller lease en robot i en kortere periode.

SMVdanmark mener, at forslagets tanker er gode, for der er et enormt potentiale i digitalisering og automatisering i selv små virksomheder. Hvis det skal blive en succes, så kræver det, at virksomhederne får let adgang til at ansøge med minimalt papirarbejde. 

SMVdanmark vil gerne høre, om du mener, at din virksomhed vil få gavn af en ordning, hvor små og mellemstore virksomheder kan teste robotter og få rådgivning. Derfor har vi lavet et spørgeskema, som tager 1 minut at svare på – klik her for at besvare. 

Hvis du vil dele dine erfaringer med os, så kan du kontakte vores chefkonsulent Kasper Munk Rasmussen på rasmussen@smvdanmark.dk

Kasper Munk Rasmussen

Chefkonsulent

mobil 61 96 39 80 Læs mere om Kasper Munk Rasmussen

Se tidligere webinarer og få masser af kontante fordele som medlem af SMVdanmark:

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Vil du have gode råd om stresshåndtering? Og fik du set webinaret om greenwashing eller det om kunst..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..