SMVdanmark er med i nyt udvalg mod administrativt bøvl

Regeringen har udpeget medlemmerne til Erhvervslivets EU- og regelforum, som fremover skal bekæmpe administrativt bøvl.

SMVdanmarks vicedirektør Jakob Brandt er blevet udpeget til at repræsentere de små og mellemstore virksomheder, SMV’erne, i regeringens netop nedsatte udvalg - Erhvervslivets EU -og regelforum.

Mindre virksomheder skal bruge deres tid på at passe deres butik – ikke på alle mulige administrative opgaver, der ikke skaber værdi for virksomheden.

Jakob Brandt

Vicedirektør i SMVdanmark

Det nye forum har til formål at rådgive regeringen om bedre og enklere regler for danske virksomheder, så de ikke spilder dyrebar tid og unødvendige kroner. SMVdanmarks opgave bliver at bringe eksempler på udfordringer fra de mindre virksomheders hverdag op på ministerens bord. 

”Mindre virksomheder skal bruge deres tid på at passe deres butik – ikke på alle mulige administrative opgaver, der ikke skaber værdi for virksomheden. Derfor er det rigtig godt, at regeringen med erhvervsminister Simon Kollerup i front nedsætter det her forum, som skal hjælpe regeringen med at få luget ud i de administrative byrder,” siger Jakob Brandt. 

Har du selv oplevelser med administrativt bøvl eller forslag til ændringer, er du velkommen til at skrive til os på christensen@smvdanmark.dk.