Fortjener din virksomhed en nominering?

Efterlysning: Danmarks stærkeste socialt ansvarlige virksomheder skal frem i lyset. Til november uddeles Cabis CSR People Prize 2024 og jagten på de virksomheder, der fortjener en nominering, er nu gået i gang. Du kan enten indstille din egen virksomhed eller en anden relevant virksomhed.

Vores erfaring er, at dygtige erhvervsledere lader sig inspirere af, hvad andre stærke erhvervsleder fortæller. Derfor er det vigtigt, at få dem, der har succes med at gøre social ansvarlighed til en naturlig del af forretningen, bragt frem i lyset. Det gør vi med uddelingen af CSR People Prize, så de gode historier kommer til at tjene til inspiration for flere.

Mette Rønnau

Direktør i Cabi

I dag er det at tage et socialt ansvar blevet en central del af forretningen hos flere og flere virksomheder. Og dem, der er bedst til at tage et socialt ansvar, fortjener at blive hyldet. Det gør videnshuset Cabi ved at uddele ”CSR People Prize”, der med mere end 20 år på bagen er en af de mest veletablerede og prestigefyldte CSR-priser i Danmark.

Prisen går til virksomheder, der gennem socialt ansvar viser, at de forebygger, at medarbejdere må stoppe, fx på grund af sygdom eller nedslidning og med succes ansætter mennesker, som har udfordringer, der gør det svært at komme ind på arbejdsmarkedet, fx på grund af handicap eller en psykisk lidelse.

Mette Rønnau, direktør i Cabi og formand for juryen bag CSR People Prize, fortæller om baggrunden for prisuddelingen:

”Vores erfaring er, at dygtige erhvervsledere lader sig inspirere af, hvad andre stærke erhvervsleder fortæller. Derfor er det vigtigt, at få dem, der har succes med at gøre social ansvarlighed til en naturlig del af forretningen, bragt frem i lyset. Det gør vi med uddelingen af CSR People Prize, så de gode historier kommer til at tjene til inspiration for flere.”

Hylder store, små og unge

CSR People Prize 2024 uddeles inden for tre forskellige kategorier, og både private og offentlige virksomheder fra hele landet kan komme i betragtning.

De tre kategorier er:

Virksomhed med op til 250 ansatte
Virksomhed med flere end 250 ansatte
Virksomheder, der udmærker sig ved at gøre en forskel for unge medarbejdere.

”Vi ved, at virksomheder i alle størrelser gør en stor indsats for at tænke socialt ansvarligt. Det kan dog være svært at sammenligne indsatserne fra stor koncern og en mindre håndværksvirksomhed, så derfor har vi en kategori for både store og små virksomheder,” siger Mette Rønnau og fortsætter:       

”Lige nu er der desværre alt for mange unge mellem 15 og 24 år, der hverken er i job eller uddannelse. De er potentielt i fare for at havne som udsatte voksne, hvis de ikke kommer i job eller uddannelse. Når de unge skal have en fod ind på arbejdspladserne, spiller virksomhederne en helt central rolle. Og den virksomhed, der er bedst til at få unge med ombord, hylder vi også med en pris.”

Fortjener din virksomhed en nominering?

Indstillingen til CSR People Prize 2024 er nu åben, og alle kan indstille deres egen virksomhed og/eller anbefale en virksomhed at indstille sig til prisen.

Indstillingen løber frem til og med onsdag 21. august 2024. Priserne uddeles i starten af november ved et større arrangement i København.

Du kan læse mere og indstille din virksomhed HER

Du kan også anbefale en anden virksomhed at indstille sig HER

Se tidligere webinarer og få masser af kontante fordele som medlem af SMVdanmark:

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Vil du have gode råd om stresshåndtering? Og fik du set webinaret om greenwashing eller det om kunst..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..