Lad os tale sammen den 10. oktober

Gør en forskel for mental sundhed, og send en ansøgning på op til 10.000 kr. til et event på din arbejdsplads. Deadline for ansøgninger er 1. september.

Kunne du tænke dig 10.000 kr. til et sjovt medarbejderarrangement på din arbejdsplads, hvor I har mental sundhed på dagsordenen, så kan du sende en ansøgning til Velliv Foreningen.

Stress, angst og depression er sammen med en række andre symptomer på dårlig mental sundhed blevet en folkesygdom i Danmark. Alt for mange danskere kæmper hver eneste dag med problemer, som det kan være svært at tale om. På Danmarks Mentale Sundhedsdag den 10. oktober vil Velliv Foreningen og SMVdanmark fremhæve, hvor vigtigt det er at tale sammen om mental sundhed.

Skal danskernes mentale sundhed forbedres, er det vigtigt med virksomheder, der tør tage de første skridt og sætte ord på de udfordringer, som alle i en virksomhed kan opleve. Det handler om, at medarbejderne skal kunne sætte ord på deres tanker, oplevelser og følelser. Det kan også handle om, hvordan ledere og kolleger bliver bedre til at opdage og håndtere tegn på dårlig mental sundhed hos sig selv eller medarbejderne.

 

Søg 10.000 kr. til en event på arbejdspladsen

Frem til den 1. september er det muligt at søge op til 10.000 kr. til et event på arbejdspladsen, som kan skabe samtale og læring om mental sundhed. Et event må både være sjovt eller alvorligt – eller begge dele. Et event kan være en time med foredrag af stresscoach, undervisning i yoga og mindfulness eller en hel temadag om håndtering af forandringer i de daglige arbejdsprocesser. Det kan også være en firmaudflugt, hvor der som en del af underholdningen arrangeres en workshop om arbejdsglæde.

 

Sådan gør du

Læs mere om Danmarks Mentale Sundhedsdag, og se, hvordan du ansøger her

 

Vil du vide mere?

Læs mere om Velliv Foreningen, og send en ansøgning på www.vellivforeningen.dk

Produktionsvirksomheden Ammega med brandet Ammeraal Beltech i Vejle søger støtte til temamøder, der skal forberede medarbejderne mentalt på IT-forandringer og nye arbejdsgange, så de undgår stress.