Erhvervsskolernes Elevorganisation søger rollemodeller – eud og eux

Kender du en dygtig elev eller lærling, der har lyst til at inspirere andre unge til at tage en erhvervsuddannelse? Så giv dem muligheden for at blive rollemodel.

Erhvervsskolernes Elevorganisation – EEO – fortsætter deres rollemodelkampagne Vejen til en erhvervsuddannelse, hvis formål er at fortælle den gode historie om erhvervsuddannelserne, nedbryde myter og udfordre de unges (og forældrenes) valg af uddannelse.

 

Skal inspirere folkeskoleelever

EEO har nu brug for endnu flere rollemodeller, der har mod på at besøge folkeskoler over hele landet for at fortælle deres egne historier om det gode valg af en erhvervsuddannelse. Der er brug for både eud- og eux-elever over hele landet inden for alle fag.

EEO, SMVdanmark og erhvervsuddannelserne har derfor brug for, at SMVdanmarks medlemmer og medlemsorganisationer ser sig om efter de dygtige elever og lærlinge, der har lyst til at bidrage til den positive fortælling om erhvervsuddannelsen som det gode og kloge valg – både i forhold til beskæftigelse og videre uddannelse.

 

Send din lærling videre!

Kig dig derfor om på erhvervsskolen, i virksomheden, i det lokale uddannelsesudvalg og andre steder, hvor I møder elever og lærlinge. Tag fat i de unge og giv dem muligheden for at være med i rollemodelkampagnen. Ung-til-ung-dialogen virker nemlig.

 

Fuld lønkompensation

Som virksomhed får du fuld lønkompensation for de timer, lærlingen/eleven bruger på at være rollemodel i arbejdstiden. Lærlingen/eleven får desuden transportgodtgørelse - både til træningsweekenden og besøg på skolerne.

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kampagnen og find omtaler af nuværende rollemodeller her: http://eeo.dk/vejentil/