Få overblik over uddannelsestilbud til dine medarbejdere

Vil du gerne opkvalificere dine medarbejdere, så kontakt eVejledningen. Du og dine medarbejdere kan gratis kontakte eVejledningen hver dag – også aften og weekend.

”Hvordan får jeg mine medarbejdere på kursus? Hvilke AMU-kurser kan jeg foreslå mine medarbejdere? Kan mine medarbejdere komme på kursus, når det passer ind i virksomheden?”

Som arbejdsgiver kan man have mange spørgsmål om uddannelse af sine medarbejdere, men det kan være svært at finde rundt i junglen af kurser og uddannelser. Samtidig er opkvalificering af medarbejdere et vigtigt element, der er med til at fastholde dem på arbejdspladsen, øge medarbejdertilfredsheden samt øge deres kompetencer, så de passer til virksomhedens udvikling.

For at lette adgangen og overblikket over de forskellige uddannelsesmuligheder har Børne- og Undervisningsministeriet etableret eVejledningen, der blandt andet er en fælles indgang for vejledning til voksne om efter- og videreuddannelse. Arbejdsgivere såvel som ansatte er velkommen til at kontakte evejledningen med spørgsmål.

eVejledningen er gratis, dækker hele landet og omfatter alle offentlige anerkendte uddannelser og kurser.

e-Vejledningen er også for virksomheder. Hør, hvordan Erling Krog fra virksomheden Metro Service har fokus på medarbejdernes efter- og videreuddannelse.
 

eVejledningen tilbyder

  • Overblik over uddannelsessystemer og kurser
  • Overblik og sparring på job og karriere
  • Inspiration til uddannelses- og kursusvalg (fx AMU)
  • Digitale møder og oplæg om relevante emner
  • Personlig vejledning i forhold til overvejelser om job og efteruddannelse.

 

Bliv vejledt, når det passer dig

Arbejdsgivere og medarbejdere kan kontakte vejlederne i eVejledningen alle ugens dage på telefon, chat og mail med spørgsmål til alle former for offentlige anerkendte uddannelser og kurser.

Du kan finde eVejledningen her

Ring til eVejledningen

Du kan få hjælp og vejledning på telefon: 70 22 22 07

Telefonen er åben:
Mandag - Torsdag: 9:00 - 21:00
Fredag: 9:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: 12:00 - 16:00