Sekretariatschef søges

SMVdanmark er i gang med en udrulning af en ny strategi, som skal sikre, at mange flere selvstændige og SMV’er bakker op om Danmarks eneste hovederhvervsorganisation, der alene og altid taler de mindre virksomheders sag. Det kræver, at vi altid er relevante og værdiskabende for vores medlemmer, hvilket du som vores nye sekretariatschef skal sikre. Læs hele stillingsopslaget her

Sekretariatschef til SMVdanmark

”Et medlemskab af SMVdanmark betaler sig og kan mærkes på bundlinjen”. Sådan må og skal det være, når vi tillader os at opkræve kontingent fra vores medlemmer. Det er der heldigvis flere og flere virksomheder, der har fundet ud af. Nye medlemmer strømmer ind, og vi har brug for at skabe en stærkere organisation, der sikrer, at vi trods mange nye medlemmer fortsat er i øjenhøjde og er ser-vicemindede over for alle de selvstændige og små og mellemstore virksomheder, der har valgt at være en del af Danmarks største fællesskab af ejerledede virksomheder.


Som sekretariatschef refererer du direkte til den adm. direktør og får personaleansvar for ca. 10 med-arbejdere, der arbejder med økonomi, administration, medlemsservice og medlemstilbud. Stillingen er nyoprettet, og din opgave bliver sammen med direktøren og den politiske chef at sikre, at med-lemmerne altid er i centrum – både når det gælder vores brancheorganisationer og de mange direkte virksomhedsmedlemmer.


Stillingen indebærer, at du får det overordnede ansvar for den daglige drift af sekretariatets stabs-funktioner, foreningens økonomi, kontakten til vores mange medlemsorganisationer samt ansvar for, at vi har de rette medlemsservices og -tilbud på hylderne.


SMVdanmark er i gang med en udrulning af en ny strategi, som skal sikre, at mange flere selvstændige og SMV’er bakker op om Danmarks eneste hovederhvervsorganisation, der alene og altid taler de mindre virksomheders sag. Det kræver, at vi altid er relevante og værdiskabende for vores medlemmer, hvilket du skal sikre, når det gælder medlemsservice. Da SMVdanmark også driver en forretning i form af betalte medlemstilbud, partnerskabsaftaler og direkte kommercielle ydelser som fx SMVer-hvervslån, vil vi se positivt på ansøgere, der har en kommerciel og markedsføringsmæssig forståelse.


Du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation og kommer med en viden, der dokumenterer, at du kan arbejde med økonomi og organisationsudvikling på et strategisk niveau, men samtidig følge med helt nede i driften og sikre ”orden i butikken”. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med rådgivning, medlemsservice eller anden form for direkte kontakt til med-lemmer eller organisering af disse typer af opgaver. Det vil også være en fordel, hvis du har arbejdet med digitalisering af denne type af ydelser.


Som person skal du være ambitiøs, udadvendt og handlekraftig. Du skal være struktureret og en af-slutter, der kan sikre, at nye idéer bliver ført ud i livet og ikke blot ender som gode ideer. Du skal kunne lide at arbejde med mennesker og have lyst til at udvikle og motivere dine medarbejdere. Har du et godt humør og sætter pris på en fredagsøl, så passer du helt sikkert godt ind.


Ansøgninger modtages og læses løbende. Sidste ansøgningsfrist er den 14. juni 2020.


Ansøgningen sendes til direktionssekretær Stina Sandstød på sandstoed@SMVdanmark.dk.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vicedirektør Jakob Brandt på tlf.nr. 24 25 27 27.


Download stillingsopslaget her i PDF