Video: Sådan får du dygtigere medarbejdere

Har du brug for at opkvalificere dine medarbejdere, så brug eVejledningen. De kan kontaktes på mail, chat og telefon – både i aftentimerne og i weekenden.

Som leder i en af Danmarks mange små og mellemstore virksomheder er det vigtigt, at du hele tiden har de dygtigste medarbejdere, du kan få. Som virksomhedsejer kan det derfor være nyttigt at kende til eVejledningen.

Vi ved, at rigtigt mange af SMVdanmarks medlemmer har ansatte med meget kort eller ingen formel uddannelse. Dem findes der særlige tilbud til, som du kan se mere om i videoerne nedenfor.

 

Læse, skrive, regne, engelsk og IT

Mangler en eller flere af dine ansatte fx kompetencer til at læse, skrive og regne? Eller har du brug for, at de bliver bedre til engelsk eller alt det digitale? Så brug 1 minut og 10 sekunder på at se videoen om Forberedende Voksenundervisning (FVU).

Vil du gerne styrke dine medarbejderes evner i at skrive, læse eller regne, så er Forberedende Voksenundervisning (FVU) måske en mulighed.

Folkeskolens afgangseksamen

Har du medarbejdere, der ikke har afsluttet folkeskolens afgangseksamen, og som har brug for det for at kunne tage en erhvervsuddannelse? Så brug 1 minut og 9 sekunder på at se videoen om Almen Voksenuddannelse (AVU).

Har du nogle medarbejdere, der gerne vil forbedre et eller flere fag eller afslutte folkeskolens afgangseksamen, så er Almen Voksenuddannelse (AVU) måske en idé.

Ordblindeundervisning

Er der medarbejdere i virksomheden, som er ordblinde og gerne vil være bedre til at læse og stave? Så brug 44 sekunder på at se videoen om Ordblindeundervisning for Voksne (OBU).

Har du nogle medarbejdere, der er ordblinde, som gerne vil lære nogle metoder til at læse og stave, så kan de få gratis undervisning på Ordblindeundervisning for Voksne (OBU).

Få svar på dine spørgsmål hos eVejledningen

Faglærte, ufaglærte alle de andre medarbejdertyper, du har ansat. Vi ved, at det kan være svært at få overblikket over de offentlige tilbud:

  • Hvor foregår det?
  • Hvem kan deltage?
  • Hvad koster det?
  • Hvem skal betale?
  • Hvilke tilskud er der?

Du vil sikkert også få brug for at tilbyde uddannelse for at holde på dine allerdygtigste medarbejdere. Dem er der også masser af tilbud til, fx som fleksible forløb, der er tilpasset din virksomheds behov – og som kan afholdes i virksomheden.  

Du kan som ejer og leder få hjælp til alle dine spørgsmål om kurser, og efter- og videreuddannelse til alle dine ansatte hos eVejledningen, som du kan kontakte på mail, chat og telefon – både i aftentimerne og i weekenden.

 

Download en flyer om eVejledningen her