Husk at du får 25% rabat på ATA-carneter som medlem af Dansk Ride Forbund

Skal du deltage i stævne eller konkurrence i Norge, Storbritannien eller i andre lande uden for EU? Så husk, at du som medlem af Dansk Ride Forbund altid får 25% rabat på dit ATA-Carnet og gratis ekstra rejsesæt.

Skal du og din hest deltage i konkurrencer i et land udenfor EU? 

I så fald har du behov for at ATA-Carnet til hest og udstyr. Et ATA-Carnet er populært sagt et rejsepas til varer der midlertidigt eksporteres til lande uden for EU. ATA-Carnetet bevirker, at du slipper for at udfylde ind- og udrejsepapirer og slipper for told og afgifter. 

Kom let over grænsen uden for EU med 25% rabat!

Dansk Ride Forbund og SMVdanmark har indgået et samarbejde der betyder, at du får 25% rabat på prisen på dit ATA-Carnet samt gratis ekstra rejsesæt.

ATA-Carnetet er et fysisk dokument, som SMVdanmark har bemyndigelse ti at udstede og legalisere. Hvis du har behov for et ATA-Carnet kan du ringe til Lotte Dehli på 32 63 03 48 eller sende en mail til eksport@smvdanmark.dk - så finder vi den løsning der passer dig bedst.

Hurtig ekspedition

SMVdanmark er til stede lokalt, så du nemt og enkelt kan få ekspederet dit ATA-Carnet - og for det meste kan vi levere fra dag til dag, hvis vi har bestillingen inden kl. 12.00.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere

Du er meget velkommen til at kontakte Lotte Dehli på telefon 32630348, eller et af vores lokalkontorer, hvis du vil vide mere. Du kan også skrive en mail til eksport@smvdanmark.dk - så vender vi hurtigt tilbage.

 

Lotte Dehli

Medlemskonsulent & ATA-koordinator

tlf +45 32 63 03 48 Læs mere om Lotte Dehli

Priser & Kontorer

Priser & Kontorer

Prisen på et ATA Carnet afhænger af værdien på de varer, der rejses med. SMVdanmark kan levere dine..

ATA-Carnet eller certifikat?

ATA-Carnet eller certifikat?

ATA-Carnet: SMVdanmark har bemyndigelse til at udstede ATA-Carneter, oprindelsescertifikater og påte..

ATA Carnet FAQ

ATA Carnet FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Har du yderligere spørgsmål, er du ..