Husk at du får 25% rabat på ATA-carneter som medlem af DMT

Skal du på messe i Norge, Storbritannien eller i andre lande uden for EU? Så husk, at du som medlem af DMT altid får 25% rabat på eksportdokumenter og gratis ekstra rejsesæt.

Har du planer om, at rejse uden for EU med varer eller udstyr?

I takt med at dele af verden er genåbnet, genoptages messeaktiviteterne rundt omkring i verden og det er igen muligt, at rejse i lande uden for EU og fremvise varekollektioner eller deltage på messer. 

Det kan vi mærke på efterspørgslen af ATA-carneter - og i den forbindelse skal du huske, at du som medlem af DMT, får 25% rabat på alle eksportdokumenter hos SMVdanmark - plus gratis ekstra rejsesæt.

Kom let over grænsen uden for EU med 25%rabat!

SMVdanmarks kontorer hjælper dig over grænserne ved at udstede eksportdokumenter til en fordelagtig pris. Skal du midlertidigt udenfor EU med dine varer eller dit udstyr, kan du med fordel gøre brug af et ATA Carnet.  

Over 70 lande verden over er gået sammen om et toldsamarbejde, som gør det nemmere at få varer over grænserne. Med et ATA Carnet i hånden som dit varepas, kan du let og enkelt få dine vareprøver eller udstyr i forbindelse med messer, varedemonstrationer eller byggeopgaver over grænserne told- og afgiftsfrit.

I op til 1 år, hvor ATA Carnetet er gyldigt, kan du rejse ligeså mange gange ind og ud af grænserne, som du ønsker, og slipper samtidigt for besværlige – og forskellige – toldformaliteter. Du skal blot huske, eventuelt at bestille nye rejsesæt undervejs.

1. januar 2022 stiger priserne på ATA-Carneter med 100 kr. per ATA-Carnet

Grundet generelle stigninger på de gebyrer SMVdanmark pålægges af ICC (International Chamber of Commerce), stiger priserne på alle ATA-Carneter med 100 kr. ved årsskiftet.

Indtast dine ATA-Carneter på eksportportalen senest 31. december 2021 til "gammel pris"

Hvis du indtaster dine ATA-Carneter på SMVdanmarks' Eksportportal senest 31. december 2021, får du ATA-Carneterne til "gammel pris" - også selvom du først skal bruge carnetet i løbet af 1.ste kvartal 2022.  Det eneste du skal gøre anderledes end du plejer, er at anføre hvornår carnetet skal tages i brug. Det gør du under "Kommentarer og bemærkninger" nederst i ATA-Carnet ansøgningen.

Hurtig ekspedition

SMVdanmark er til stede lokalt, så du nemt og enkelt kan få ekspederet dine eksportdokumenter - og for det meste kan vi levere fra dag til dag, hvis bestillingen er indtastet på vores eksportportal inden kl. 12.00.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere

Du er meget velkommen til at kontakte Lotte Dehli, eller et af vores lokalkontorer, hvis du vil vide mere, og hvis du endnu ikke er oprettet på vores eksportportal, kan du bestille en invitation her.

 

Bestil online på Eksport.SMVdanmark.dk

Bestil online på Eksport.SMVdanmark.dk

På vores eksportportal kan du både bestille ATA-Carneter og oprindelsescertifikater - og hvis du ikk..

ATA-Carnet eller certifikat?

ATA-Carnet eller certifikat?

ATA-Carnet: SMVdanmark har bemyndigelse til at udstede ATA-Carneter, oprindelsescertifikater og påte..

ATA Carnet FAQ

ATA Carnet FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Har du yderligere spørgsmål, er du ..

Lotte Dehli

Medlemskonsulent & ATA-koordinator

tlf +45 32 63 03 48 Læs mere om Lotte Dehli