Kom let over grænsen med 25-50% rabat på ATA-carneter!

Skal du på messe i Norge, Storbritannien eller i andre lande uden for EU? Så husk, at du som medlem af de erhvervsråd der er tilknyttet SMVdanmark altid får 25% rabat på eksportdokumenter.

Har du planer om, at rejse uden for EU med varer eller udstyr?

I takt med at dele af verden er genåbnet, genoptages messeaktiviteterne rundt omkring i verden og det er igen muligt, at rejse i lande uden for EU og fremvise varekollektioner eller udføre serviceopgaver. 

Det kan vi mærke på efterspørgslen af ATA-carneter - og i den forbindelse skal du huske, at du som medlem af  de erhvervsråd der udsteder ATA-Carneter for SMVdanmark får 25% rabat - og hvis du er medlem hos SMVdanmark, får du 50% rabat på alle eksportdokumenter.

Kom let over grænsen uden for EU med rabat!

SMVdanmarks kontorer hjælper dig over grænserne ved at udstede eksportdokumenter til en fordelagtig pris. Skal du midlertidigt udenfor EU med dine varer eller dit udstyr, kan du med fordel gøre brug af et ATA Carnet.  

Over 70 lande verden over er gået sammen om et toldsamarbejde, som gør det nemmere at få varer over grænserne. Med et ATA Carnet i hånden som dit varepas, kan du let og enkelt få dine vareprøver eller udstyr i forbindelse med messer, varedemonstrationer eller byggeopgaver over grænserne told- og afgiftsfrit.

I op til 1 år, hvor ATA Carnetet er gyldigt, kan du rejse ligeså mange gange ind og ud af grænserne, som du ønsker, og slipper samtidigt for besværlige – og forskellige – toldformaliteter. Du skal blot huske, eventuelt at bestille nye rejsesæt undervejs.

Hurtig ekspedition

SMVdanmark er til stede lokalt, så du nemt og enkelt kan få ekspederet dine eksportdokumenter - og for det meste kan vi levere fra dag til dag, hvis bestillingen er indtastet på vores eksportportal inden kl. 12.00.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere

Du er meget velkommen til at kontakte Lotte Dehli, eller et af vores lokalkontorer, hvis du vil vide mere, og hvis du endnu ikke er oprettet på vores eksportportal, kan du bestille en invitation her.

 

Lotte Dehli

Medlemskonsulent & ATA-koordinator

tlf +45 32 63 03 48 Læs mere om Lotte Dehli

Bestil online på Eksport.SMVdanmark.dk

Bestil online på Eksport.SMVdanmark.dk

På vores eksportportal kan du både bestille ATA-Carneter og oprindelsescertifikater - og hvis du ikk..

ATA-Carnet eller certifikat?

ATA-Carnet eller certifikat?

ATA-Carnet: SMVdanmark har bemyndigelse til at udstede ATA-Carneter, oprindelsescertifikater og påte..

ATA Carnet FAQ

ATA Carnet FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Har du yderligere spørgsmål, er du ..