Projektarbejde og -ledelse

Næsten i enhver virksomhed skal projekter løftes i fællesskab. Her kan din projektledelse være forskellen på succes eller fiasko - på overskud eller underskud.

Få de grundlæggende værktøjer til at arbejde i projekter - som medarbejder eller som leder

Projektarbejde er ikke blot en udbredt arbejdsform i store firmaer, men anvendes i stadig stigende grad i små og mellemstore virksomheder. Især når der skal mange og forskellige kompetencer i spil på en gang til en afgrænset opgave.

Kurset fokuserer på en række brugbare redskaber til at planlægge og styre projekter. Gennem praktiske eksempler og cases trænes du i at bruge værktøjerne, så du aktivt kan gå ind i projektarbejdet og bidrage til at gennemføre projekter fra start til mål. Gode resultater skabes gennem en grundlæggende forståelse af projektarbejdets faser og et effektivt samarbejde mellem projektledelse og projektdeltagerne.

Du får et grundlæggende kendskab projektarbejdets faser med praktiske anvisninger på, hvordan projektarbejde tilrettelægges og udnyttes. Kurset i projektarbejde og -ledelse er tilrettelagt som et intensivt forløb med korte oplæg (teori), cases og workshops.

Jeg er virkelig begejstret oven på min deltagelse i et 2-dages kursus omkring "projektarbejde og -ledelse" med H.P.Hansen som kursusholder. Det var virkeligt godt leveret. Levende, underholdene men også seriøs formidling af stoffet, perfekt blandet med cases og workshops.

Liv Eskholm

Bliv klogere på

Projekters kendetegn og karakteristika
En god start er afgørende for projektets succes
Projektlederens opgaver og ansvar
Projektorganisation – opbygning og samarbejde
Projektstyring – planer og økonomi
Information og kommunikation i projekter
Afslutning og evaluering af projekter

Værd at vide

Målgruppe for kurset

Kurset henvender sig til nuværende og kommende projektdeltagere uden eller med mindre erfaring - men ikke til projektledere og projektmedarbejdere med flere års projekterfaring.

Varighed

Over 2 dage som eksternat - typisk kl. 9-16 begge dage.

Steder

Kurset afholdes i Lyngby og Århus.

Normalpris

Pris per deltager fra virksomheder uden SMVdanmark medlemskab:

kr. 6.600,-

SMV-pris

Pris per deltager fra virksomheder, der er medlem af SMVdanmark:

kr. 5.200,-