Hvordan skaber materialefokus et bedre klima?

Bæredygtighed i byggeriet handler om det gode håndværk, men også om et fokus på materialeegenskaber. InnoBYG og Teknologisk Institut inviterer til et halvdags 'klima-gør-noget-nu' debatarrangement for hele branchen. Det er gratis at deltage.

Efter mange års fokus på energiforbruget i driften, er det blevet tydeligt, at vi også skal have fokus på den energi, og den CO2, der er indlejret i de materialer vi bygger og renoverer med. Blikket skal derfor også rettes mod byggematerialernes klimaaftryk og byggeriets produktionsprocesser for at finde løsninger til at reducere CO2-udledningen. 

Derfor inviterer InnoBYG og Teknologisk Institut den 2. oktober byggevirksomhederne til konferencen "Hvordan kan materialefokus accelerere klimaindsatsen i byggeriet."

Her kan man blandt andet møde Rambøll, Roskilde Kommune, Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma as, Cementir Nordic & Baltic, Danske Tegl, Dansk Stålinstitut, TBST, Teknologisk Institut, Scandibyg og andre, der fortæller om deres arbejde og syn på sagen. 

 

Hvor og hvornår?

Konferencen holdes på Teknologisk Institut i Taastrup den 2. oktober fra kl. 13-17. 
 

Tilmelding:

Se programmet og tilmeld dig her

Deltagelse er gratis.