Coronakrisen gør kun digitalisering mere relevant

Den aktuelle coronakrise viser med al tydelighed, hvilken rolle digitalisering kan spille for selv små virksomheder. For SMVdanmarks digitaliseringskonsulenter er det bare med at komme i gang - og der er gode muligheder for at få hjælp.

Hvis digitalisering ikke allerede var højt på dagsordenen før Coronakrisen, så er digitalisering kommet det nu. Mange har fx opnået erfaringer med at mødes ”på skærmen” frem for fysisk; salg over nettet øges, og trafikken på sociale medier øges kraftigt. I det hele taget er et utal af aktiviteter overgået til nu at ske via nettet.

Og når det over en bred kam forlyder, at vi næppe vil vende tilbage til en verden, som den så ud før Coronakrisen, så er netop digitalisering, og hvad digitalisering kan tilbyde, et af de områder, hvor verden forventes at se anderledes ud - også når Coronakrisen er klinget af.

Få afklaring af mulighederne

Men hvordan griber man digitalisering an i sin egen virksomhed; hvad der mulighederne, og hvor kan man som virksomhed få hjælp til sin egen digitalisering?

Herunder har vi listet en række tilbud, som kan give svar på de spørgsmål:

Søg op til 100.000 kr. i tilskud via SMV:Digital

Som noget helt nyt er der nu mulighed for at deltage i et webinar om udarbejdelsen af den effektfulde ansøgning. Tilskuddet udgør 50 pct. af den samlede rådgiveromkostning.

Overstiger 200.000 kr. til en rådgiver dine ambitioner, er ”systemet” indrettet så fleksibelt, at også mindre projekter kan håndteres - tag en snak med rådgiveren om det. Der udbetales alene tilskudsbeløb svarende til din egenbetaling - fx 25.000 kr.

Læs meget mere om vilkårene og deltagelse i webinar her

Få op til 92.000 kr. gennem Digitale Veje til Vækst

Virksomheder i Region Sjælland kan via projektet Digitale Veje til Vækst kvit og frit få op til 92.000 kr. til rådgivning, ligesom IT-efteruddannelse er gratis for dig selv og dine ansatte.

Læs mere om projektet og hvordan SMVdanmarks egen konsulent, Rasmus Keinicke, understøtter din deltagelse gennem hele projektet.

Som konsekvens af Coronakrisen og begrænsningen på fysisk mødeaktivitet stiller Digitale Veje til Vækst-projektet nu en online-mulighed til rådighed. Læs mere her

Få en handlingsplan gennem projektet Digital Ledelseskultur

Digital Ledelseskultur er et andet af de projekter, SMVdanmark deltager i. Dette projekt opererer dels med tilbud målrettet virksomheder i Region Sjælland, dels med tilbud målrettet virksomheder i landets øvrige regioner

Hvordan har andre gjort?

Bliv inspireret af, hvordan 12 forskellige SMV’er har grebet deres digitalisering an - i tilknytning til en række forskellige ordninger.

Hvad nu?

Kontakt SMVdanmarks digitaliseringskonsulenter Henrik Lilja eller Rasmus Keinicke for yderligere information, eller hjælp til at komme i gang.