Gratis fyraftens-møde: Dit digitale kropssprog

”Vind eller forsvind på nettet – valget er dit”.

Vidste du, at over 81 procent af potentielle købere researcher en virksomhed online, inden de beslutter sig for, om de vil være kunder hos den? Det betyder, at dine potentielle kunder i langt de fleste tilfælde danner sig et indtryk af dig online, uden at du har haft mulighed for at snakke med dem og skabe en relation til dem.

 

Som ejer eller leder af en virksomhed er det derfor vigtigt, at du har indsigt i, om din virksomheds online tilstedeværelse giver nye relationer et godt, dårligt, eller i værste fald et forkert førstehåndsindtryk. Desværre er alt for mange danske virksomhedsejere slet ikke opmærksomme nok på dette område.  Det vil vi gerne råde bod på.  

 

SMVdanmark inviterer til gratis fyraftensarrangement

Den 13. december klokken 16:00-18:30 inviteres du til fyraftensarrangement her hos SMV Danmark, hvor du får værdifuld viden til din forretning, og mulighed for at netværke med andre medlemmer.

 

Du får derfor et spændende foredrag med fokus på hvordan din hjemmeside tiltrækker og fastholder kunder, gennem viden om neuro- og psykologien bag salg.

 

Målgruppe:

Foredraget er målrettet selvstændige, virksomhedsejere og salgschefer i små og mellemstore virksomheder, da du får indsigt i de forretnings- og salgsmuligheder, der er gennem virksomhedens hjemmeside.

 

Program:

16:00               Velkomst – og aktuelt nyt fra SMVdanmark v/ Tine Bork
16:15-17:15    ”Vind eller forsvind på nettet - valget er dit” v/Søren Lindhardt, der blandt andet vil dele viden om:

  • Dine kunders adfærd på internettet
  • Hvorfor neuro-viden er afgørende for din relation til kunden
  • Hvordan du bruger din hjemmeside som 3 gratis medarbejdere
  • Hvordan din hjemmeside gennem sprog, billeder og flow skaber værdi for dine besøgende

17:15-17:30       Pause
17:30-18:00       Workshop v/Søren Lindhardt
18:00-18:30       Networking
 

 

Foredragsholder

Søren Lindhardt er iværksætter og virksomhedsejer og har de sidste 35 år startet ikke mindre end seks virksomheder, hvoraf tre er solgt for et to-cifret millionbeløb. Det er derfor en succesrig og dynamisk praktiker med fokus på forretning du møder og ikke en teoretiker. Søren har erfaret at: ”Jo mere du gir’, jo mere får du”. Derfor brænder han for at dele sin viden med dig, om hvordan din hjemmeside skaber værdi, da det både vil styrke virksomhedens relation til kunden, åbne døren for nye kunder og tiltrække de interessante medarbejdere.

 

Hvor & hvornår

Den 13. december 2018 kl. 16.00 - 18.30 hos:

SMVdanmark, mødesalen 6. sal
Islands Brygge 26
2300 København S

 

Tilmelding & pris

Fyraftensmødet er gratis - men hvis du udebliver eller melder afbud senere end dagen inden arrangementet, vil du blive opkrævet  300 kr. i udeblivelsesgebyr.

 

Du kan tilmelde dig her.

Download invitationen som PDF-fil.