SMV:Digital: Få tilskud til digitalisering

Nu kan du få tilskud til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke din virksomheds e-handel.

Erhvervsstyrelsen har i dag den 25. september åbnet for programmet SMV:Digital. Programmet har til formål at fremme digitaliseringen af små og mellemstore virksomheder, SMV’erne.

 

I SMVdanmark er vi glade for det øgede fokus på SMV’erne.

 

”Vi har i lang tid set frem til, at det her skib blev sat i søen. Forgængeren, i form af Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion, var kun rettet mod fremstillingsvirksomheder, hvorimod SMV:Digital er målrettet alle små og mellemstore virksomheder”, siger SMVdanmarks chefkonsulent, Henrik Lilja.

 

Programmet er en del af regeringens Strategi for Danmarks digitale vækst og har til formål at fremme digitaliseringen blandt SMV’er. Programmet løber frem til 2021.

 

 

Få afdækket dit digitale potentiale

Se casefilmen med Lyngsøe A/S, der med hjælp fra Væksthus Midtjylland har fået afdækket deres digitale potentiale med støtte fra Erhvervspartnerskabet.

Små virksomheder er mindst digitaliserede

Med programmet kan man få hjælp til digital omstilling af sin virksomhed og til at styrke sin virksomheds online salg. SMV'er kan blandt andet få tilskud til køb af privat rådgivning, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

 

”Det er tiltrængt med et øget fokus på digitaliseringen i de helt små virksomheder, da de oftest er de mindst digitaliserede og de mest udfordrede af it-udviklingen. En øget digitalisering i mange af disse virksomheder vil kunne være med til at forbedre deres konkurrenceevne og styrke deres indtjening – ligesom digitalisering kan frigøre hænder i en tid med mangel på kvalificeret arbejdskraft. Vi håber, mange af vores medlemsvirksomheder vil benytte sig af tilbuddene”, siger SMVdanmarks chefkonsulent, Henrik Lilja.

 

På hjemmesiden smvdigital.dk kan du læse mere om de forskellige tilbud. Lige nu kan du søge tilskud til privat rådgivning - flere tilbud bliver løbende annoceret på hjemmesiden.

 

 

Vil du vide mere?

smvdigital.dk

 

Se også videoerne:

Vi indtastede samme data ni gange

Nu faktureres alle timer

Der kom turbo på kisterne

 

 

Kontakt

Vil du vide mere om SMV:Digital, så kontakt Henrik Lilja på lilja@SMVdanmark.dk eller 60 88 89 64.