Kom til temamøde om ejerskifte

Står du overfor et snarligt ejerskifte? Så kom til temamøde om ejerskifte i København den 7. februar og få tips til, hvordan du finder en køber.

Mange små og mellemstore virksomheder skal inden for de næste år ejerskifte, men det er ikke altid lige så nemt at finde en køber. Det viser SMVdanmarks analyser. 

Derfor inviterer SMVdanmark sammen med Håndværkerforeningen København og erhvervsskolerne Next og TEC til et arrangement den 7. februar i København, hvor mulighederne og opmærksomhedspunkterne ved ejerskifte er i centrum - og hvor muligheden for måske at finde en køber er tilstede.

Mødet henvender sig nemlig både til sælger og potentielle købere. 

Inspiration til hele processen 

På mødet vil der være inspiration til og information om hele ejerskifteprocessen, dvs. de personlige overvejelser, økonomi, samarbejdsaftaler, offentlige rådgivningstilbud og finansiering - set fra begge sider. 

Er du ejerleder, der skal sælge, faglært eller i lære og overvejer at blive selvstændig, så kom med til mødet og få inspiration og information om hvad du skal gøre for at komme videre.

Praktisk information og tilmelding

Temamødet om ejerskifte finder sted 7. februar 2020 fra 11.30 til ca. kl. 14 hos NEXT, Rebslagervej 11, 2400 København NV.

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her eller til Lotte Dehli på dehli@SMVdanmark.dk

Vil du vide mere?

For mere information om arrangementet, kontakt chefkonsulent Heike Hoffmann på hoffmann@SMVdanmark.dk

Find mere information om ejerskifte og projektet bag arrangementet