Gratis rådgivning: Kender du Early Warning?

Har du en virksomhed i krise, så kan Early Warning tilbyde dig gratis, uvildig og fortrolig rådgivning.

For mange små og mellemstore virksomheder, SMV’er, går det rigtig godt lige nu, men selvom der er godt gang i hjulene, ser vi stadigvæk virksomheder, der bukker under. Derfor er det en god idé at holde øje med, om ens virksomhed begynder at vise krisetegn.

Early Warning tilbyder alle danske virksomheder gratis, uvildig og fortrolig rådgivning i hele landet. De har stor erfaring med at rådgive ejere af kriseramte virksomheder.

 

Forløbet hos Early Warning

Et forløb hos Early Warning består som regel af to trin. Vejledning og sparring med indledning screening af vækstkonsulenter i et af de fem væksthuse og derefter kontakt til en frivillig rådgiver.

Vækstkonsulenterne er specialiseret i håndtering af og assistance til kriseramte virksomheder og de frivillige rådgivere er både tidligere og nuværende erhvervsaktive, der rykker ud til de screenede virksomheder med kort varsel.

Rådgivningen er gratis og eventuelle transportomkostninger betaler Early Warning.

 

Ring direkte på: 70 23 10 10

Har du en virksomhed i krise eller i en begyndende krise, så kan du ringe direkte til Early Warning på 70 23 10 10.

Når du kontakter dem, vil du i første omgang få en telefonsamtale med en af de erfarne konsulenter, som vil skabe sig et overblik over karakteren af dine udfordringer.

Samtalen afsluttes med en aftale om et møde med en af konsulenterne. På det møde vil I gennemgå din situation og skabe overblik over mulige indsatser og løsninger. Som afslutning på mødet vil hovedpunkterne i en handlingsplan blive skitseret og de efterfølgende skridt aftalt.

Oftest vil du få tilknyttet en frivillig rådgiver.

De seks krisetegn:

  • Har du et fald i omsætningen?

  • Har du et fald i indtjeningen?

  • Er din kassekredit vokset?

  • Kan du ikke betale dine regninger til tiden?

  • Afregner du ikke moms og skat til tiden?

  • Forlanger din bank øget sikkerhedsstillelse?

Vil du vide mere?

Læs også artiklen ”Har din virksomhed det godt?”

Læs mere om Early Warning her