Corona-hjælp: Gratis medlemskab

Meld dit firma ind i SMVdanmark nu - og støt kampen for Corona-hjælp til selvstændige, små og mellemstore virksomheder. Det er gratis indtil 1. september - og der er ingen krav om forlængelse.

Støt SMVdanmarks kamp for bedre vilkår og mere hjælp

SMVdanmark er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende kæmper for bedre vilkår for Danmarks SMV'er - lige fra den solo-selvstændige over små firmaer og erhvervsdrivende til mindre virksomheder.

Under Corona-krisen er vi i direkte dialog med regeringen og det offentlige Danmark om tiltag, som hjælper de tusindevis af selvstændige, små og mellemstore virksomheder. De udgør nemlig 99% af alle virksomheder i Danmark - og er rygraden i dansk erhvervsliv. 

Bliv medlem helt gratis!

Indmeld dit firma på et øjeblik - og få adgang til gratis juridisk hotline, ny viden og kontante fordele. Gratis frem til 1. september. Og intet krav om forlængelse bagefter!
Indmelding

Ramt af COVID-19? Lån penge med statsgaranti!

Hos SMVerhvervslån kan dit firma få et Corona-lån med statsgaranti. Til fast rente og på fair vilkår. Med eller uden afdrag. Ansøg i dag og få svar i morgen!
Læs mere her

Nyhedsbreve fra SMVdanmark

Du kan gratis abonnere på nyheder fra SMVdanmark. Vi udsender ugentlige nyhedsbreve, aktuelle pressemeddelelser samt månedlige nyhedsbreve med foreningsnyheder - både lokale og landsdækkende.