Frederiksberg Erhverv melder sig ind i SMVdanmark

Med indmeldelsen i SMVdanmark vil Frederiksberg Erhverv tale med større vægt i beslutningsprocesserne på Frederiksberg.

Erhvervsforeningen Frederiksberg Erhverv og deres 176 små og mellemstore medlemsvirksomheder er blevet en del af SMV-fællesskabet, SMVdanmark.  

Foreningen har meldt sig ind, fordi SMVdanmark på landsplan og lokalt medvirker til at varetage de små og mellemstore virksomheders (SMV’er) politiske interesser - og med flere store aktører i Frederiksbergs erhvervsliv, der stjæler billedet fra de små, er det blevet nødvendigt med en styrkelse af Frederiksberg Erhvervs indsats. 

Vi kan bl.a. trække på den faglige bistand i forbindelse med vores arbejde i Erhvervsrådet og i forhandlinger med kommunen. Det giver os i Frederiksberg Erhverv større troværdighed og gennemslagskraft.

Christian Jensen

Formand for Frederiksberg Erhverv

Søger faglig sparring og politisk indflydelse

”Vi har mange store og indflydelsesrige aktører på Frederiksberg, og vi oplever derfor nogle gange ikke at blive inddraget tilstrækkeligt, eller nærmest overhørt. Vi ser derfor en fordel ved at blive medlem af SMVdanmark, da de er en landsdækkende organisation, der kun varetager de mindre virksomheders interesser,” siger formand for Frederiksberg Erhverv, Christian Jensen og fortsætter:

“Vi ser i medlemskabet også nogle klare fordele for både medlemmer og bestyrelse. Vi kan bl.a. trække på den faglige bistand i forbindelse med vores arbejde i Erhvervsrådet og i forhandlinger med kommunen. Det giver os i Frederiksberg Erhverv større troværdighed og gennemslagskraft.”

Vi taler kun SMV’ernes sag

Frederiksberg Erhverv er bredt repræsenteret af forskellige virksomheder på Frederiksberg, hvilket fint understøtter SMVdanmarks strategiske fokus på at varetage SMV’ers interesser på tværs af brancher. 

”Vi er i SMVdanmark rigtig glade for at byde Frederiksberg Erhverv velkommen som medlem. Vi er den eneste hovederhvervsorganisation i Danmark, der udelukkende kæmper for SMV’ernes vilkår. Jo flere virksomheder der bakker op om vores arbejde, jo større indflydelse kan vi få og dermed give SMV’erne det fodfæste i den politiske dagsorden, de fortjener,” siger Jakob Brandt, vicedirektør i SMVdanmark.

Desværre ikke en enlig svale

”Vi hører ofte historier som disse, hvor mange små- og mellemstore virksomheder ikke føler, at de bliver hørt eller set tilstrækkeligt, fordi det altid er store aktører, der sætter dagsordenen. Derfor er det rart at kunne sætte rammen om et ligesindet fællesskab, hvor SMV’erne sættes i centrum. Selvstændige virksomhedsejere udgør grundstammen i dansk erhvervsliv. Det er dem, som vi i både Frederiksberg Erhverv og SMVdanmark, forsøger at hjælpe med direkte rådgivning til virksomhederne og politisk arbejde på både lokalt og nationalt plan,” siger Jakob Brandt.

Om Frederiksberg Erhverv

  • Frederiksberg Erhverv er en forening for 176 erhvervsdrivende på Frederiksberg med mere end 100 år på bagen.

  • Foreningen er med, når Frederiksberg Kommune udvikler erhvervsstrategi og er med i kommunens Erhvervsråd og forskellige kommunale råd og nævn, hvor en lang række centrale forhold omkring det, at drive erhverv på Frederiksberg er på dagsordenen.

  • Frederiksberg Erhverv er også et stærkt lokalt erhvervsnetværk for både detailhandel og iværksættere. 

Læs mere på frberhverv.dk