SMVdanmark udpeget til Forum for Udbud

Jakob Brandt, vicedirektør i SMVdanmark, skal repræsentere de små og mellemstore virksomheder i arbejdet for at skabe mere effektive udbud.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har udpeget SMVdannmarks vicedirektør Jakob Brandt til et nyt udbudsfagligt råd - Forum for Udbud. Her bliver opgaven at teste, om opgaveløsningen er effektiv og giver den bedste kvalitet til prisen samt rådgive ministeren.

 

”De store udbud, som vi ser flere af for tiden, er sjældent vejen til den bedst mulige opgaveløsning for skattekronerne. Ønsker man nye lokale job og nye lærepladser, skal SMV’er have en fair chance i de offentlige udbudsrunder. Desværre er der et stykke vej endnu, og derfor er jeg glad for, at SMVdanmark er inviteret til at repræsentere SMV’erne i det vigtige arbejde”, siger vicedirektør Jakob Brandt.

 

Forummet skal drøfte udbudsfaglige problemstillinger og komme med anbefalinger og løsningsforslag. Samtidig skal Forum for Udbud rådgive erhvervsministeren.

 

”Regeringen har taget et vigtigt skridt på et område, der kan få utrolig stor praktisk betydning for både kommuner og lokale SMV’er. Det er helt rigtigt tænkt, at regeringen vil bruge Forum for Udbud til at understøtte effektive udbudsprocesser og ikke mindst fremme konkurrenceudsættelse af offentlige opgaver”, siger Jakob Brandt.

 

Vil du vide mere?

Kontakt vicedirektør Jakob Brandt på telefon 24 25 27 27

Download pressefoto af Jakob Brandt

 

Læs Erhvervsministeriets pressemeddelelse: Nyt udbudsfagligt råd skal styrke konkurrencen om offentlige opgaver