VUPTI! - Så gik lånet igennem

Virksomheden Brunos Autoservice i Esbjerg fik finansieret nyt værkstedsudstyr gennem SMVerhvervslån – og det gik stærkt!

Højst to døgn gik der, fra Bruno Jensens eksterne bogholderi havde ansøgt om et lån hos SMVerhvervslån, til pengene stod på kontoen. Ikke mindst som frit værksted må man være fremme i skoene - og herunder investere i det nødvendige testerudstyr.

”Vi skiftede bank, da vi ikke længere kunne få bevilget den kassekredit på 300.000 kroner, som vi havde haft hidtil. Den bank, vi skiftede til, ville kun stille 100.000 kroner til rådighed - også selv om vi kunne fremvise et fint regnskab. Men investeringer i teknisk udstyr er jo en forudsætning for at kunne drive forretningen,” konstaterer Bruno Jensen (63), der har eget drevet eget værksted siden 1990, i dag som medlem af Din Bilpartner. I disse år gennemfører værkstedet et generationsskifte med en mangeårig medarbejder. Herudover beskæftiges to lærlinge.

Vrangvillige banker 

SMVerhvervslån er SMVdanmarks svar på, at bankerne kun vrangvilligt låner penge ud især til de små og mellemstore virksomheder. Herom vidner de mange svar i SMVdanmarks kvartårlige konjunkturanalyse.

SMVerhvervslån bygger på lån fra virksomhed til virksomhed - eller på moderne dansk: Crowdlending.

Her kan lånes fra mellem 200.000 til 5 millioner kroner, renten er fast, og beløbet afdrages over 6 - 60 måneder. Som indskyder er man med til at tilvejebringe kapital for mange virksomheder - eventuelt inden for én eller flere brancher, og man kan vælge op til flere risikoklasser. Bag SMVerhvervslån står SMVdanmark i samarbejde med Flex Funding.

Bruno Jensen var blevet opmærksom på SMVerhvervslån under et møde i Din Bilpartnerkæden og bad sit eksterne bogholderi om at undersøge sagen nærmere.

Det er effektivt!

Det eksterne bogholderi er lig med firmaet Optimize i Aabenraa, der ud over at klare virksomhedernes bogholderi og regnskabsføring også leverer virksomhedsrådgivning. Indehaveren, Julie Rettig Petersen, havde Bruno Jensen mødt under et ejerlederkursus under FTZ.

Og her er kun ros til overs for SMVerhverslån.

”Det er effektivt! Man ansøger om lånet og uploader de informationer, der efterspørges. Så fik jeg en forespørgsel om yderligere oplysninger og uploadede dem. Og så gik der ikke lang tid, inden jeg kunne godkende lånetilbuddet på skærmen,” fortæller Julie Rettig Petersen.

Efter godkendelse skulle Julie Rettig Petersen downloade en lille app på sin telefon og med en kode bekræfte sin identitet. Mindre end to dage, tog det. Lånet på de 200.000 kroner bliver afdraget over 36 måneder.

Kan anbefales! 

”Jeg kan absolut anbefale SMVerhvervslån til andre virksomheder, og faktisk har jeg lige formidlet et tilsvarende lån til en mindre virksomhed her i lokalområdet. Man havde brug for likviditet og havde fået nogle helt vanvittige tilbud fra de lokale banker. Så fik vi lånet gennem SMVerhvervslån og endda til en bedre rente,” fortæller Julie Rettig Pedersen.

Og nu kan kunder med nyere biler vide sig sikre på at blive serviceret korrekt hos Brunos Autoservice.

Hvad er SMVerhvervslån?

  • Online-platform
  • Lån mellem virksomheder
  • Lån fra 200.000 - 5 mio kr.
  • Fast rente 4 - 9 pct.
  • Lånet afdrager du over 6 - 60 måneder

Se mere på www.SMVerhvervslån.dk.

Læs også

Lån og skulderklap til IC-Meter

Lån og skulderklap til IC-Meter

IC-Meter fik lån på to mio. kr. hos SMVerhvervslån til nye projekter. Udover pengene fik de også bek..

"Enhver krone i en lille virksomhed er vigtig"

"Enhver krone i en lille virksomhed er vigtig"

Da designvirksomheden Eden Outcast stod og manglede en mellemfinansiering, skulle der handles hurtig..

Har du 200 kr. eller mere, så vær med til at få virusmasker til Danmark

Har du 200 kr. eller mere, så vær med til at få virusmasker til Danmark

Karsten Themsen kan levere WHO-godkendte virusmasker til Danmark, men mangler 400.000 kr. til indkøb..