SMVdanmarks digitaliseringsudvalg

Vil du være med til at præge SMVdanmarks digitaliseringspolitik? Så er det oplagt, at deltage i vores online brainstorming-møde i oktober 2022.

Vil du være med til at præge SMVdanmarks digitaliseringspolitik?

SMVdanmark arbejder på,  at udarbejde en ny digitaliseringspolitik. Digitalisering er et vidt begreb, men handler i bund og grund om at udnytte nye teknologier, som kan gøre hverdagen lettere og øge produktiviteten.

Der er derfor stort potentiale i en øget digitalisering - både hvad angår virksomhedernes mangel på medarbejdere, et bedre arbejdsmiljø samt løsninger indenfor den grønne omstilling.

I SMVdanmark vil vi gerne have input, erfaringer og idéer fra medlemmerne til hvordan vores digitaliseringspolitik skal udformes. Derfor efterspørger vi medlemmer, der har lyst og tid til at deltage i et online brainstormingsmøde i løbet af oktober af ca. 1 times varighed – de nærmere specifikationer udformes, når vi har fået tilbagemeldinger fra mulige deltagere.

Hvis du har lyst til at deltage,  må du meget gerne skrive en mail til politisk konsulent, Signe Bøgevald Hansen, på hansen@smvdanmark.dk.

Signe Bøgevald Hansen

Politisk konsulent

mobil 50 52 61 90 Læs mere om Signe Bøgevald Hansen

 Pas på du ikke kommer til at udsende spam-mails – det kan blive rigtigt dyrt!

Pas på du ikke kommer til at udsende spam-mails – det kan blive rigtigt dyrt!

Spam er den populære betegnelse for mails og lignende, som man ikke har bedt om. Der er næppe nogen,..