Ny vicedirektør og ny cheføkonom til SMVdanmark

Mia Amalie Holstein, SMVdanmarks cheføkonom og politiske chef, bliver forfremmet til vicedirektør. Samtidigt rykker Martin Kyed, IDA’s cheføkonom, over som ny cheføkonom i SMVdanmark.

Mia Amalie Holstein vil som vicedirektør fortsat have det øverste ansvar for politik, analyse og kommunikation, men får også medlemsrekruttering som en ny kerneopgave. Hun skifter stilling d. 1. december 2021.

Mia Amalie Holstein har været cheføkonom og politisk chef i SMVdanmark i knap to år. Hun har bl.a. tidligere arbejdet som velfærdspolitisk chef i CEPOS og kommunikationschef i Dansk Arbejdsgiverforening. Hun er cand.polit. og cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet.

Mia glæder sig til den nye opgave.

”Jeg er meget glad for tilliden. Jeg brænder for at forbedre de små og mellemstore virksomheders indflydelse på Christiansborg. De udgør over 99 pct. af alle virksomheder, men har langt fra 99 pct. af indflydelsen. Det skal vi rette op på,” siger hun.

Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark siger om udnævnelsen af Mia Amalie Holstein:

”Mia har til fulde vist, at hun kan skabe resultater ved at kombinere sin dybe politiske indsigt med dagsordensættende analyser og strategisk tænkning. Jeg er rigtig glad for, at hun også skal drive medlemsvæksten i SMVdanmark, og jeg mener, det er det rigtige at koble den opgave tæt sammen med det politiske arbejde,” siger han.

Ny cheføkonom
Samtidigt bliver Martin Kyed ansat som ny cheføkonom. Martin kommer fra ingeniørforeningen, IDA, hvor han i over 6 år har varetaget opgaven som cheføkonom. Inden da har han haft flere økonomstillinger, herunder i Finansministeriet. Han er uddannet cand. oecon fra Syddansk Universitet.

”Jeg kan ikke finde noget mere motiverende end at kæmpe for de små og mellemstore virksomheder. De er afgørende for det danske samfund og skal have de bedste rammer til at drive deres forretning - på lige fod med de store virksomheder,” siger Martin Kyed.

Mia Amalie Holstein er begejstret over ansættelsen af Martin Kyed:

”Vi har i Martin fundet en fantastisk dygtig cheføkonom med stærke økonomfaglige kompetencer, politisk tæft og tonsvis af relevant erfaring. Jeg er ikke i tvivl om, at han har det drive, der skal til, for at sætte SMV’ernes udfordringer øverst på dagsordenen. Vi har over det seneste år ansat - og vil fortsat fremover ansætte - mange både politiske og analytiske medarbejdere, som alle kommer fra gode steder. Martin er et prima eksempel på det,” siger hun.

David Elmer

Kommunikationschef

mobil 53855370 Læs mere om David Elmer

Mia Amalie Holstein

Vicedirektør

mobil +45 53 55 71 77 Læs mere om Mia Amalie Holstein

Se tidligere webinarer og få masser af kontante fordele som medlem af SMVdanmark:

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Vil du have gode råd om stresshåndtering? Og fik du set webinaret om betalingsløsninger eller det om..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..