Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark

  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Fællesskabet af små og mellemstore virksomheder (SMV’er) bliver et medlem rigere efter nytår, hvor brancheorganisationen Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark. Indmeldelsen af cloud- og hostingbranchen understøtter SMVdanmarks strategiske fokus på at varetage SMV’ers interesser på tværs af alle brancher.

”Jeg er glad for at kunne byde Danish Cloud Community velkommen som medlem. Der er mange små og mellemstore danske virksomheder inden for IT, og da SMVdanmark er den eneste erhvervsorganisation, der alene taler SMV’ernes sag, passer Danish Cloud Community godt sammen med de øvrige 18.000 virksomheder, SMVdanmark repræsenterer,” siger vicedirektør i SMVdanmark Jakob Brandt.

Søger politisk indflydelse og ekspertrådgivning

”Cloudbranchen er i hastig vækst – både nationalt og globalt. Derfor er det vigtigt, at der bliver lyttet til branchens mange nationale og lokalt funderede udbydere – og ikke kun de globale IT-mastodonter - når rammebetingelserne for erhvervet fastsættes. Det har ikke mindst betydning for den service, vores medlemsvirksomheder kan yde til deres kunder. Gennem SMVdanmark kan vi få den hjælp og indflydelse, der sikrer, at vi bliver hørt i den politiske debat, til fordel for både vores medlemmer og deres kunder,” siger direktør i Danish Cloud Community Jens Erik Thorndahl.

Jens Erik Thorndahl peger på, at det både er muligheden for at få hjælp til at blive hørt på Christiansborg og adgangen til at kunne trække på SMVdanmarks ressourcer, der har fået foreningen til at søge om medlemskab.

”Vi kan naturligvis ikke være eksperter på alle områder. Som medlem hos SMVdanmark kan vi trække på deres eksperter, når vi har brug for det, men samtidig fastholder vi vores selvstændighed som forening – noget man i andre hovederhvervsorganisationer ofte må give køb på,” siger Jens Erik Thorndahl.

Taler udelukkende SMV’ernes sag

”Jeg hører rigtig mange små og mellemstore IT-virksomheder sige, at de ikke føler, at de andre erhvervsorganisationer lytter til dem, da det altid er de store og ofte globale medlemsvirksomheder, der sætter dagsordenen. Det er derfor oplagt for os i SMVdanmark at være mere tydelige over for disse virksomheder om, at de kan finde et mere ligesindet fællesskab med andre virksomheder hos os i SMVdanmark. Det være sig enten som forening eller som enkeltvirksomhed,” siger Jakob Brandt.

For yderligere information:

Direktør i Danish Cloud Community, Jens Erik Thorndahl: jet@cloudcommunity.dk | T: +45 28 35 50 96
Vicedirektør i SMVdanmark, Jakob Brandt: brandt@SMVdanmark | T: +45 24 25 27 27

Om Danish Cloud Community

Medlemmerne af Danish Cloud Community er forskellige, men én ting samler dem: De passer på noget af det, der er vigtigst for kunderne: Data og systemer, som skal være både sikre og tilgængelige.

Danish Cloud Communitys medlemmer er deres kunders indgang til en outsourcet it-funktion. Hvilke konkrete løsninger, tilbud og muligheder, der udbydes, varierer fra medlem til medlem.

Teknikken bag cloud og hosting udvikler sig hele tiden og med høj hastighed. Det er vigtigt for vores medlemmer at følge den udvikling, for den viden bruger de til at udvikle i nye løsninger og forretningsmodeller til gavn for brugerne. Og dermed forblive konkurrencedygtige.

Danish Cloud Community understøtter på forskellig vis medlemmerne i deres fortsatte udvikling, bl.a. ved at tilbyde:

  • inspiration fra eksperter og virksomheder i ind- og udland
  • mulighed for at netværke og dele erfaringer indbyrdes
  • adgang til analyser af kunder og branchen
  • adgang til paradigmer, f.eks. standardkontrakter
  • mulighed for certificering via Cloudcertifikatet
  • større gennemslagskraft over for private og offentlige interessenter

Jakob Brandt

Adm. direktør

mobil +45 24 25 27 27 tlf +45 32 63 03 04 Læs mere om Jakob Brandt
Menu

Undermenu

Brancheorganisationen for cloud- og hostingvirksomheder – Danish Cloud Community – melder sig ind i SMVdanmark pr. 1. januar 2020.