Jakob Brandts' leder

  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

De seneste 12 måneder har krævet mange sværdslag med politikerne. Men de har også ført til en lang liste af sejre, som I kan se på vores hjemmeside. Hvis jeg skal nævne nogle enkelte resultater, jeg særligt er stolt af, er det fx, at vi fik indført kompensation for selvstændige, og efterfølgende fik hævet loftet markant.

Jakob Brandt

Adm. direktør i SMVdanmark

Et folketingsår er slut

Folketinget gik på sommerferie i går. Tingets afslutningsdebat markerede afslutningen på et vanvittigt folketings-år. Et år hvor coronakrisen har givet os sved på panden og lange arbejdsdage i SMVdanmark. Det har været et år, der har bevist, at SMV’er er sejere end gennemsnittet og har vist en ufattelig vilje til at stå krisen igennem. Det er også et år, der har vist, at organisationer som SMVdanmark er helt afgørende, når politikerne skal have forklaret, hvordan virkeligheden ser ud, og hvordan deres politik griber alvorligt ind i mulighederne for at drive en ordentlig forretning.

De seneste 12 måneder har krævet mange sværdslag med politikerne. Men de har også ført til en lang liste af sejre, som I kan se på vores hjemmeside. Hvis jeg skal nævne nogle enkelte resultater, jeg særligt er stolt af, er det fx, at vi fik indført kompensation for selvstændige, og efterfølgende fik hævet loftet markant. Eller muligheden for at få dækket 100 pct. af sine faste udgifter, hvis man blev tvangslukket. Eller de rentefrie A-skat- og momslån, der skaffede virksomhederne likviditet for et tocifret milliard-beløb. Vi var også de første, der foreslog at udbetale de indefrosne feriepenge, så vi kunne holde hjulene i gang på dansk økonomi.

Uden for corona-dagsorden var det fx en sejr, at vi fik øget antallet af selvstændige, der kunne få den såkaldte Arne-pension, fordi vi fik pillet voldsomt ved de ellers ret strenge kriterier, ordningen havde, samt at vi fik etableret en barselsfond for selvstændige.

Jeg håber nu, at det kommende folketingsår på den anden side af sommeren byder på mindre krisehåndtering og mere arbejde med fremadrettede politiske tiltag og reformer. Vi vil fortsat arbejde for at gøre det lettere og mere attraktivt at kaste sig ud i livet som selvstændig, fx ved at mindske bureaukratiet, sænke skatter og afgifter og give selvstændige bedre adgang til sociale goder, som fx dagpenge. 

 

Jakob Brandt,
adm. direktør SMVdanmark

 Pas på du ikke kommer til at udsende spam-mails – det kan blive rigtigt dyrt!

Pas på du ikke kommer til at udsende spam-mails – det kan blive rigtigt dyrt!

Spam er den populære betegnelse for mails og lignende, som man ikke har bedt om. Der er næppe nogen,..

Menu

Undermenu

Et folketingsår er slut......