Byggejura

  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

AB

AB

Udbud

Udbud

Forbrugeraftaler

Forbrugeraftaler

item2ID
Hvis man deltager i byggeopgaver for det offentlige og større byggerier for virksomheder, vil AB standardvilkårene typisk gælde. Det er derfor vigtigt at kende reglerne, så man kender sine rettigheder og pligter.
item2ID
Her kan du få et overblik over reglerne, der gælder, når du skal deltage i licitationer. Desuden kan du finde gode råd og vejledning til, når du selv skal afgive tilbud.
test3

Skal du udføre arbejde for en forbruger, er det vigtigt at have aftalegrundlaget på plads. Desuden er der en lang række regler, der beskytter forbrugerne, som man skal kende - ellers risikerer man ikke at have krav på at få penge for sit arbejde.

Læs mere
Samarbejde / konsortier

Samarbejde / konsortier

Indeksregulering

Indeksregulering

ABService

ABService

test

Gennem samarbejde kan mindre virksomheder i fællesskab opnå en styrke, som gør det muligt at udføre andre og større opgaver, end den enkelte virksomhed selv kan klare. Et konsortium er et formaliseret samarbejde om én konkret opgave.

Læs mere
test2

Her kan du lære, hvordan du indeksregulerer i byggeriet.

Læs mere
test3

ABService 2003 (Almindelige Betingelser for levering af Serviceydelser) er et standardiseret aftalegrundlag, der kan anvendes ved udlicitering af offentlig serviceopgaver.

Læs mere