Menu

Vi tilbyder

Er digitalisering svaret på dine udfordringer?

Det kan være vanskeligt at finde ud af, om og hvor stor en del af ens virksomhed, der skal digitaliseres eller automatiseres. Men der er heldigvis hjælp at hente. 

SMVdanmark deltager i en række aktiviteter med forskellige professionelle samarbejdspartnere og eksperter på IT-området.

Hvordan har andre gjort?

Er digitalisering og automatisering ”en by i Rusland”, eller savner du bare inspiration? Så se videoerne, hvor andre SMV'er fortæller, hvordan de har grebet det an. Alt sammen eksempler på, hvad du kan gøre i din egen virksomhed ved at gøre brug af SMVdanmarks tilbud.

Mød direktør og ejerleder Jesper Poulsen, Lyngsøe A/S, hvor de samme oplysninger tidligere blev indtastet op til ni gange. Via digitalisering har virksomheden opnået en betragtelig optimering af de administrative processer.

 

Vil du se andre SMV'ers digitaliseringsrejse, så klik her (Obs: åbner en ny side)

 

Aktiviteter du kan deltage i

 

Digitale Veje til Vækst

I Digitale Veje til Vækst kan du få fuldt betalt rådgivning vedrørende dine digitaliseringsmuligheder og fuldt betalt kompetenceudvikling af dine medarbejdere.

Læs mere om Digitale Veje til Vækst her.

Digital Ledelseskultur

Digital Ledelseskultur tilbyder kompetenceløft til ejere og ledere af danske SMV’er og deres nøglemedarbejdere med fokus på de ledelsesmæssige kompetencer i forhold til digitalisering og automatisering.

Læs mere om Digital Ledelseskultur her.

Læs mere på Digital Ledelseskultur - Sjælland - alene til virksomheder i region Sjælland.

SMV:Digital

I SMV:Digital kan du søge tilskud til rådgivning - dels til e-handel og dels til digital omstilling.

Læs mere om SMV:Digital her.