Knowledgeboard - gratis strategisk sparring om din virksomhed

Få sparring og konstruktiv kritik af din virksomhed af erfarne professionelle, der giver gode råd uden at tage en bid af din virksomhed. Se video af seneste pitch.

BusinessPitch - præsenter din virksomhed for et panel af erfarne professionelle

Tør du lave et BusinessPitch? Du præsenterer din virksomhed og din strategi for 8 erfarne professionelle sparringspartnere, og så får du råt for usødet deres klare anbefalinger. I løbet af 3 timer får du svar på, hvad du skal gøre for at skabe den ønskede udvikling - og måske også, hvad du skal holde op med at gøre.

Mødet med Knowledgeboard var meget inspirerende. Knowledgeboard havde samlet et meget professionelt board til dialogen om Oxygreen. En dialog om hvordan jeg puster nyt liv i den virksomhed, jeg har åndet og levet for i rigtigt mange år. Det var særdeles givtigt at få professionelle forretningsfolks bud på, hvordan min virksomhed kan skifte gear og flytte sig op i en ny division. Når mit fokus er på det grønne miljø og min ekspertice har rødder i gartnerfaget, så åbner der sig nye døre, når man tilsætter erfarne forretningsfolk fra forskellige brancher. Tak for det.

Bjarne Nielsen

Oxygen

Biodry laver bæredygtige løsninger til affugtning af murværk - se hvad de fik ud af et BusinessPitch

Activity Stream laver big data-løsninger til oplevelsesindustrien - se hvad de fik ud af et BusinessPitch

Precure hjælper virksomheder med at forebygge arbejdsskader - se hvad de fik ud af et BusinessPitch

Sådan foregår det

Pitchen gennemføres efter en fast model: Efter en grundig præsentation, der sikrer, at alle i rummet kender alle, fremlægger virksomheden sin strategi eller problemstilling. Herefter er det panelet, der drøfter problemstillingen, alt imens virksomheden lytter. Først herefter åbnes for en fri debat. Afslutningsvis runder Knowledgeboard af, og skitserer de foreløbige indstillinger til virksomheden. Efter en nærmere aftalt periode holde virksomheden og paneleet et opfølgningsmøde, hvor de endelige anbefalinger præsenteres og gennemgås.

Hvem er Knowledgeboard?

Netværket Knowledgeboard er en uafhængig forening, der har til formål at hjælpe virksomheder med udvikling og vækst. Knowledgeboard råder over flere hundrede erfarne profiler indenfor alle brancher og med alskens profesionelle baggrunde fra direktører over specialister og konsulenter til andre selvstændige. Knowledgeboard sammensætter panelerne specifikt ift. den givne virksomhed og problemstilling, så du får sparring på et højt fagligt og kvalificeret niveau. Knowledgeboard sikrer naturligvis, at der er fuld tavshedspligt, og at der ikke er konkurrenter i panelet.

Hvad koster det?

Det er gratis for virksomheden at pitche for Knowledgeboard. Medlemmerne af Knowledgeboard får ikke noget for deres deltagelse. De er typisk interesserede i virksomhedsudvikling på baggrund af egne erfaringer med virksomhedsdrift, og finder det interessant at bidrage til nye virksomheders fremdrift og succes.

Interesseret?

Skriv til kontakt@knowledgeboard.net - beskriv din problemstilling kort, og husk at skrive virksomhedens navn og kontaktinformation. Så bliver du kontaktet af Knowledgeboard.