Menu

Vi tilbyder

Din virksomheds fremtid er i dine hænder. Det er vigtigt, at der er gode muligheder for kurser og sparring til ejerledere.
Når du er leder, er medarbejderne dine kunder. De har også nogle forventninger om, at du kan anvende de ledelsesmæssige værktøjer.

Gert Mejlshede

Mejlshede Gruppen

Det går meget stærkt i dagligdagen i mange virksomheder. Som ejerledere fokuserer man på opgaverne, og pludselig står man måske med en virksomhed med flere ansatte og en fast kundekreds. Nu er det, at ledelse bliver vigtig for, at virksomheden fungerer, og man kan se de mange timer på bundlinjen.

Det er en god idé at give sig selv tid til at overveje, om man kan gøre noget anderledes og få nogle bedre resultater i virksomheden.

SMVdanmark arbejder for, at der skal være ledelseskurser målrettet SMV'er. Vi arbejder for at offentlige erhvervsfremmetilbud tilbydes til SMV'er og har også vores egne tilbud i samarbejde med vores medlemsorganisationer. 

SMVdanmarks egen ejerlederuddannelse er udviklet til dig som ejerleder. Her er der fokus på netop personligt lederskab, kommunikation og motivation, forretningsforståelse og planlægning, forandringsledelse og implementering.

Læs mere her.