Flatpay - betalingsløsning uden overraskelser

Menu

Vi tilbyder

Med Flatpay har du en enkel og gennemsigtig løsning til at håndtere kort- og mobilbetalinger, både online og i fysiske butikker

Ved du, hvad du betaler for, at dine kunder kan betale?

Alt for mange virksomheder mister desværre overblikket over deres betalingsomkostninger - både online og i fysisk handel. Med variende rater på de forskellige korttyper kan omkostningerne hurtigt blive uoverskuelige, især når der også skal tages højde for mikrogebyrer, serviceaftaler og lignende.

Flatpay har gjort det nemt og gennemskueligt

Flatpay er en enkel og transparent måde at håndtere kort- og mobilbetalinger på, både for fysiske og for online forretninger. Der er én pris der gælder for alle betalinger med Visa og Mastercard. Og der er fuld gennemskuelighed over priser og gebyrer. Der lægges fx ikke ekstra gebyrer på gebyrerne til MobilePay og Dankort/Nets -de faktureres direkte videre.

Klik i boksen nedenfor og kom i gang - Flatpays kundeservice guider dig hele vejen.

Medlemstilbud: Transaktionspris kun 0,79%

Ved anvendelse af MobilePay online tillægges 0,99 kr pr. transaktion samt 49 kr. i månedsabonnement (det er MobilePays priser). Hvis du bruger handelsplatforme, der kræver gebyrer for '3.-mands-indløsning' bliver disse gebyrer viderefaktureret.

Hvorfor vælge Flatpay?

Fast lav rate for alle kort- og mobilbetalinger

Dansk kundeservice 24/7, året rundt

Alle betalinger samlet ét sted

Gratis integration til økonomisystemer

Intet abonnement eller skjulte gebyrer

Udbetaling på alle hverdage

Flatpays historie begyndte i 2022, da fire danske iværksættere gik sammen for at disrupte markedet med en enkel, gennemsigtig og forståelig betalingsløsning til erhvervsdrivende. Siden da har de udvidet deres tilstedeværelse til Finland og Tyskland og fortsætter med at vokse meget hurtigt.

Flatpay mener, at virksomhedsejere fortjener en betalingsløsning, der er let at forstå og fri for skjulte gebyrer.

Det er vi i SMVdanmark meget enige i.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Flatpay er med til at gøre betalingsmarkedet mere brugervenligt, og derfor har SMVdanmark valgt at indgå et samarbejde med Flatpay om et særligt medlemstilbud til SMVdanmarks medlemmer.

Men der er mange forskellige løsninger 'derude'. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så anbefaler vi at benytte Advisoas gratis matching-værktøj. Læs mere her