Menu

Vi tilbyder

18. marts 2022  
Søger jeres virksomhed arbejdskraft? Og vil I gerne løfte et socialt ansvar og hjælpe ukrainske flygtninge i arbejde? Så læs mere her om SMVdanmarks initiativ samt om mulighederne for at benytte sig af rekrutteringsfirmaer, der gør en ekstra indsats.

Job til ukrainere

SMVdanmark har taget initiativ til at oprette en Facebook-side, der kan formidle kontakt mellem virksomheder og ukrainere, der ønsker at arbejde i Danmark.

Link til Facebooksiden

De gør en særlig indsats for at hjælpe ukrainske flygtninge i arbejde

Et rekrutteringsfirma hjælper jeres virksomhed med at finde og kontakte fremtidige medarbejdere, og i forhold til Ukrainekrisen har de fingrene særligt på pulsen. Et flertal i folketinget er nemlig blevet enige om at vedtage en særlov, så ukrainske flygtninge kan springe asylsystemet over. Det betyder, at de få uger efter ankomst kan få en opholdstilladelse, så de kan få arbejde i Danmark. 

SMVdanmark har her udarbejdet en liste over firmaer, der er særligt klar til at hjælpe ukrainske flygtninge og danske arbejdsgivere med at finde hinanden. 

Eurojob Denmark

- Er specialiserede i at rekruttere udenlandsk og især europæisk arbejdskraft og har derfor stort fokus på ukrainske flygtninge 

- Arbejder lige nu med at lave en ukrainsk version af deres hjemmeside

- Hjælper med at oprette cpr-numre, indberetningerne til skat og alle de praktiske foranstaltninger ved at hyre udenlandsk

Læs mere

ReQruiting 

- Kan gratis målrette stillingsopslag direkte til ukrainske flygtninge ved at lægge dem op på særligt relevante jobsites. Herunder de portaler som jobcentrene og det offentlige benytter og den nye ukrainske version af Jobindex. 

- Tilbyder et rekrutteringssystem, der kan bruges til at slå stillinger op, håndtere ansættelser og opbevare kontrakter gdpr-sikkert. 

Læs mere

Day Worker 

- Har en portal som både virksomheder og jobsøgende kan benytte. De har erfaring med udenlandske ansøgere og lægger stor vægt på den kulturelle integration i onboardingprocessen så det bliver en god oplevelse for både virksomhed og nyansat. 

- Dayworker samarbejder bl.a. med Scandic og har kontakter til landbruget. 

- Portalen er gratis for jobsøgere – det er den ansættende virksomhed, der betaler.

Læs mere

Aktiv personale (Nordjylland)

- Er centreret i det Nordjyske og rekrutterer arbejdskraft til alle brancher men har særligt erfaring indenfor produktion og industri. 

- Har et godt samarbejde med sprogskolerne og står klar til at hjælpe med at knytte nye medarbejdere op på relevante dansk kurser så hurtigt som muligt

- Vil hjælpe med at vejlede i de lokale forhold, så ukrainske flygtninge finder sig godt til rette i Danmark, før de bliver sendt ud på jobmarkedet

Læs mere