Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Få ny inspiration og viden. SMVdanmark præsenterer en række gratis webinarer - leveret direkte til dig, dér hvor du er online. Webinarerne veksler mellem store og små emner, og præsenterer faglige indspark fra mange forskellige verdener.

Dine rettigheder er penge værd - sådan beskytter du dem

Når dit design er på tilbud i Netto eller dit brand bliver misbrugt, så har du brug for at kende din ret

Et lækkert designet stykke håndværk eller et brand kan beskyttes. Det sker desværre alt for ofte at ejeren glemmer det. Og så står døren til hønsegården vidt åben.

Uanset om du er nystartet eller mere erfaren, er der et stort forretningspotentiale i at bruge immaterielle rettigheder som fx. varemærker og designrettigheder. Hvis du ikke har styr på dine rettigheder, kan kopister let koste dig succesen.

På webinaret vil Maria Aakjær og Maria Kallestrup fra Patent- og Varemærkestyrelsen stille skarpt på værdien af rettigheder, så du får overblik over, hvilke rettigheder der kan være relevante for dig.

De kommer blandt andet ind på;

  • Hvorfor skal du beskytte dine rettigheder - med udgangspunkt i cases der viser, både hvor godt det kan gå og hvor skidt!
  • Hvad er et varemærke egentlig - og hvad er et design?
  • Ophavsret - kan du huske sagen Bitz vs. Anne Black?
  • Hvordan kommer man i gang, og hvor kan man få hjælp?

Webinaret afholdes tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 9.00 - 10.00. 

Tilmeld dig her

Moderne forsikringer

Er det varebilen, der er bedst forsikret i din virksomhed?

Din forsikringspakke skal følge med tiden - ellers giver den falsk tryghed. Moderne forsikringer er tilpasset den tid vi lever i. Vi har bedt Jens Overgaard, Erhvervschef i Tryg Forsikring, om at vise, hvad moderne forsikringer er, og hvad de kan betyde for virksomhedens drift og vækst.

Jens Overgaard har 30 års erfaring fra forsikringsbranchen og underviser på Forsikringsakademiet, hvor han blandt andet er censor når der uddannes nye assurandører. Med andre ord: Jens ved, hvad der rør sig.

På webinaret skal vi høre om forskellige typer forsikringer, og om hvordan de dels kan sikre virksomhedens drift, dels kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø og fastholdelse af medarbejdere.

Dato er ikke fastsat - hold øje med nyhedsbrevet

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Hos SMVdanmark kan dit firma få hjælp, viden og rabatter på alt inden for drift og udvikling af virk..

ATA-Carnet: Levering fra dag til dag

ATA-Carnet: Levering fra dag til dag

ATA-Carnet: SMVdanmark har bemyndigelse til at udstede ATA-Carneter fra 4 kontorer i Danmark. Vi eks..

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser

Læs og søg i SMVdanmarks pressemeddelelser