Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Få ny inspiration og viden. SMVdanmark præsenterer en række gratis webinarer - leveret direkte til dig, dér hvor du er online. Webinarerne veksler mellem store og små emner, og præsenterer faglige indspark fra mange forskellige verdener.

AFLYST Ansøger du om byggetilladelse i Københavns Kommune?

AFLYST Få et kig i maskinrummet og vær med til at forkorte sagsbehandlingstiderne

 

Københavns Kommune vil de lange sagsbehandlingstider til livs. Derfor inviterer de alle interesserede til ”kundemøde” om byggesagsbehandling.


På mødet vil kan du høre om, hvad der sker i maskinrummet når ansøgningen behandles, og hvordan ’den gode ansøgning’ ser ud. Du får også indblik i, hvilke typiske fejl og mangler i enkelte ansøgninger, der forsinker alle de andre. På mødet er der også sat tid af til, at Københavns Kommune kan lære noget af dig.


Hvis du er ansøger eller potentiel ansøger kan du på mødet blive klædt bedre på til at lave gode ansøgninger, der bliver behandlet hurtigere. Men alle interesserede er velkomne til at deltage.

 

Webinaret afholdes mandag den 16. maj 2022 kl. 13.30 - 15.00. 

Tilmeld dig her

Hyr og fyr - men gør det ordentligt!

Bliv dus med reglerne for ansættelse og afskedigelse

Det er en svær situation, både juridisk og menneskeligt, når en medarbejder langtidssygemeldes. Hvordan håndterer du situationen bedst muligt?

Er du forpligtet til at tilbyde andre arbejdsopgaver? Må du overhovedet kontakte medarbejderen? Og må du i sidste ende opsige medarbejderen, hvis sygefraværet bliver for byrdefuldt for virksomheden?

 

Dét og meget mere giver SMVdanmark svar på i dette webinar, hvor erhvervsjurist Christoffer Sodemann gennemgår de vigtigste regler inden for ansættelsesret.

Webinaret afholdes tirsdag den 24. maj kl. 9.00 - 10.00. 

Tilmeld dig her

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Hos SMVdanmark kan dit firma få hjælp, viden og rabatter på alt inden for drift og udvikling af virk..

ATA-Carnet: Levering fra dag til dag

ATA-Carnet: Levering fra dag til dag

ATA-Carnet: SMVdanmark har bemyndigelse til at udstede ATA-Carneter fra 4 kontorer i Danmark. Vi eks..

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser

Læs og søg i SMVdanmarks pressemeddelelser

An error has occured. See log for information.