Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Få ny inspiration og viden. SMVdanmark præsenterer en række gratis webinarer - leveret direkte til dig, dér hvor du er online. Webinarerne veksler mellem store og små emner, og præsenterer faglige indspark fra mange forskellige verdener.

Konkurs eller rekonstruktion?

Tæt på konkurs? Deltag anonymt på dette webinar, og få de gode råd du har brug for til at styre processen godt i land

Deltag anonymt på dette webinar, og få de gode råd du har brug for til at styre processen godt i land, uanset om det ender med, at du driver virksomheden videre, at du sælger den eller - som det nogen gange er uundgåeligt - går konkurs.

Hvis din virksomhed havner i økonomiske problemer, må du ikke bare lukke øjnene og køre videre som før. Du skal i stedet tage styringen og komme i mål med den bedste løsning på problemet. På webinaret vil vi give et overblik over, hvilke muligheder du har.

Advokat Nicolai Dyhr, Partner hos Horten, har speciale i insolvens og rekonstruktion, og han vil blandt andet fortælle om de mange forskellige aktører, der er inde over i en rekonstruktion; SKAT/Gældsstyrelsen, bankerne, de ansatte, panthavere og leasingselskaber mfl. – og han vil også give tip til, hvordan du bedst forholder dig til dem.

Deltag på webinaret og få meget mere viden om forløbet fra de første advarselstegn til den uundgåelige konkurs. Så kan du i bedste fald undgå faldgruberne -herunder konkurskarantæne.

Webinaret afholdes onsdag den 22/2 kl. 9-10. Du kan deltage anonymt. Kopier linket herunder og læg det i din kalender (højreklik - kopier link). Den 22/2 klikker du så bare på linket for at gå til webinaret. Deltagere vises ikke med hverken navn, billede eller lyd.

Webinaret afholdes onsdag den 22. februar 2023 kl. 9.00 - 10.00. 

Link til webinar

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Hos SMVdanmark kan dit firma få hjælp, viden og rabatter på alt inden for drift og udvikling af virk..

ATA-Carnet: Levering fra dag til dag

ATA-Carnet: Levering fra dag til dag

ATA-Carnet: SMVdanmark har bemyndigelse til at udstede ATA-Carneter fra 4 kontorer i Danmark. Vi eks..

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser

Læs og søg i SMVdanmarks pressemeddelelser