Kurser i Digital Marketing med rabat

Menu

Vi tilbyder

Vil du være din virksomheds digitale marketingchef, så er det hos Bigum&Co du kan blive det. Nye forløb begynder flere gange om året. Se din medlemspris og hvordan du tilmelder dig.

Skab mere salg og styrk virksomhedens brand og synlighed

Få de vigtigste kompetencer inden for digital markedsføring: Sociale medier, Annoncering på facebook og Instagram, Søgemaskineoptimering  e-mailmarkedsføring, Google Ads og meget mere. Den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt, og du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Når du går hjem, er du klædt på til at være din virksomheds digitale marketingchef.

Hvad kan Bigum&Co, som de andre ikke kan?

Bigum&Co's succes som uddannelsesvirksomhed er er baseret på ekspertundervisere og formidling i øjenhøjde. Alle deres undervisere er specialister på hver deres fagområde, og leverer altid undervisningen i et format, hvor du med det samme kan bruge det i din egen virksomhed.
Bigum&Co brænder simpelthen for at gøre dig til ekspert i digital markedsføring. 

Endelig et kursusforløb, der giver dig plads til at passe din virksomhed

Kurset varer 10 dage, men du går kun på kursus 1 dag om ugen. Det giver dig tid til at drive din virksomhed ind i mellem, og ikke mindst tid til at prøve de ting af, du har lært, og tage erfaringerne med til næste kursusdag.

 

Vil du vide mere eller tilmelde dig?

Send en mail til erhverv@bigum.co (klik = åbner mail) eller ring til 7199 7171. Husk at sig, at du er medlem af SMVdanmark.

 

Pris

Normalpris: 25.000,- + moms
Medlemspris SMVdanmark: 20.000,- + moms (20% i rabat)

 

Lokaler i København og Skanderborg

Skanderborg Krøyer Kielbergs Vej 3, 8660 Skanderborg

København Rued Langgaards Vej 8, 2300 København

 

Tilmelding

Send en mail til erhverv@bigum.co (klik = åbner mail) eller ring til 7199 7171. Husk at sig, at du er medlem af SMVdanmark.

Bonus til medlemmer af SMVdanmark

Praktikvirksomhed - tilbud til medlemmer af SMVdanmark

Som medlem af SMVdanmark kan du gennem Bigum&Co ansøge om at få en virksomhedspraktikant i 4 uger. Tilbuddet gælder for alle medlemmer af SMVdanmark, uanset om du selv har været kursist. Som praktikvirksomhed får du en praktikant, der kan hjælpe dig med virksomhedens digitale markedsføring. Praktikken er ulønnet. Læs mere

WorkAway dage for tidligere kursister

Alle medlemmer af SMVdanmark, der deltager på Bigum & Cos kurser, kan efterfølgende deltage på de såkaldte WorkAway dage, hvor der er mulighed for at få sparring og hjælp til digital markedsføring. Det er særligt relevant for dig, der ikke har nogen at sparre med hjemme i virksomheden.

Vil du hellere specialisere dig? Tjek disse kurser

Bigum&Co tilbyder en lang række kurser med særligt fokus på enkeltområder inden for digital markedsføring. Bliv opdateret på det, der interesserer dig mest, eller brug det som et supplement til det, du allerede har styr på.

  • Strategisk Branding
  • Copywriting
  • Adfærdspsykologi i markedsføring
  • Content marketing
  • Videomarkedsføring
  • Instagram for brands & personligheder
  • Digital Strategi

Normalpris: 8.600 kr. ekskl. moms.
SMVdanmark pris: 6.880 ekskl. moms (20%)

Vil du vide mere eller tilmelde dig?

Send en mail til erhverv@bigum.co (klik = åbner mail) eller ring til 7199 7171. Husk at sig, at du er medlem af SMVdanmark.

Læs mere om Bigum&Co på deres hjemmeside.

OBS: Hvis du vil have medlemsrabat, skal du tilmelde dig ved at sende en email til erhverv@bigum.co - eller ringe til 7199 7171 og sige, at du er medlem af SMVdanmark. Du opnår ikke rabat, hvis du tilmelder dig via Bigum&Cos hjemmeside.