Skriv skarpere tilbud til offentlige udbud

Afgiver du tilbud på offentlige opgaver?

Vil du gerne vinde flere offentlige opgaver? Lær hvordan, på SMVdanmarks målrettede kursus torsdag d. 3. november 2022 kl. 9.00-12.00

Når din virksomhed skal udarbejde tilbud til et offentligt udbud, er der en hel række formelle forhold, der skal være på plads og udfyldes

Det er helt afgørende, at I sætter jer ind i, hvem der er målgruppen for den opgave, der er sendt i udbud, hvilken værdi jeres tjenesteydelse eller varer skaber for udbyderen, og hvilket ”sprog” I skal bruge.

Derudover er der beskrivelsen af selve jeres tjenesteydelser / produkter i tilbuddet, som skal målrettes den opgave, I giver tilbud på. 

Alt det og en række andre forhold vil dette kursus give jer indsigt i, så I bliver klar til at lave de skarpeste tilbud på offentlige udbud.

Bliv klogere på

Afdækning af behovet og opgaven hos udbyderen
Hvordan skriver I tilbuddet, så modtageren ikke er i tvivl om, at netop I kan tilføre værdi
Hvordan læser I imellem linjerne i udbudsmaterialet
Den gode tilbudsproces – viden, research og dialog

Præcist og målrettet

I skal forvente nogle aktive timer, hvor I skal deltage aktivt med indspil og f.eks. tidligere erfaring med tilbud til offentlige udbud. På den måde sikrer vi, at kurset bliver præcist målrettet de udfordringer I sidder med.

Hvornår

Torsdag d. 3. november 2022 kl. 9.00-12.00

Hvor

Islands Brygge 26, 2300 København S

Pris

  • kr. 1.200 + moms for medlemmer af SMVdanmark
  • Kr. 2.200 + moms for ikke-medlemmer
    NB: Hvis virksomheden meldes ind i SMVdanmark senest en uge efter betaling af faktura, fratrækkes mer-prisen i den første kontingentbetaling

Betingelser

Tilmeldingen er bindende. Hvis du skulle blive forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. SMVdanmark forbeholder sig ret til at aflyse kurset ved for få tilmeldinger.

Tilmelding

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende kurset eller tilmelding, så tag endelig fat i os:

Stina Sandstød

Direktionssekretær

mobil +45 20 92 47 67 tlf +45 32 63 03 22 Læs mere om Stina Sandstød