Styr på cybersikkerheden? Tag en test!

Menu

Vi tilbyder

07. august 2019  
Et stigende antal virksomheder oplever at blive ramt af hackerangreb eller virus - det kan også ramme dig. Tjek din it-sikkerhed og tjek prisen for en cyberforsikring til din virksomhed - lige nu får du en særligt god pris som medlem af SMVdanmark.

Tag cybertesten og tjek din virksomheds it-sikkerhed

Hvad gør du hvis dit it-system går ned, eller hvis du fx ikke kan arbejde på din computer eller mobil pga. virus eller hackerangreb?

 

Over halvdelen af alle mindre virksomheder rammes af virus eller hackerangreb, og det kan få alvorlige konsekvenser.

Tag cybertesten og find ud af, hvor godt du er sikeret. Du får samtidig gode råd til, hvordan du kan forbedre it-sikkerheden i din virksomhed.

Prøv cybertesten - KLIK HER

- eller klik nedenfor og få prisen på en cyberforsikring med det samme - lige nu med 50% SMVdanmark-rabat.

50% på cyberforsikringen - beregn din pris

Det vigtigste i din virksomhed er dig selv og dine ansatte, men hvad kommer egentlig derefter? Bilen? Bygningen? Eller er det i virkeligheden DATA! Overvej hvor meget af din virksomheds værdi, der reelt består af data; kontakter (og kontrakter) med kunder og leverandører, regnskab og budget, information om ansatte inkl. lønoplysninger og ikke mindst ordrebogen, der beskriver, hvem der har bestilt levering i næste uge.

Beregn din pris her 

Du får ikke bare en superskarp pris, du får også adgang til hjælp 24/7, og professionelle IT-eksperter hjælper med at begrænse skaden. Har du lidt økonomiske tab bliver de også dækket, men for de fleste er det sekundært; når ulykken rammer ønsker man bare at gense sit kundekartotek, ordrebogen og leverandørkontrakterne. 

Book et møde når det passer dig - klik her

Vælg selv dato og tidspunkt - så kan du have papirerne og de gode spørgsmål klar.

Du kan også ringe til Tryg på 7874 8384. Husk at oplyse, at du er medlem af SMVdanmark.