Forsikring Tryg

Forsikringsaftalen med Tryg sikrer SMVdanmarks medlemmer bedre dækninger, konkurrencedygtige priser, personlig rådgivning og op til 25% rabat.
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Spar penge på dine forsikringer

Forsikringsaftalen med Tryg giver dig bedre dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig rådgivning

Som medlem af SMVdanmark får du rabat på både erhvervs- og privatforsikringer. Og du får personlig rådgivning fra specialister, som kender udfordringerne for en SMV.

SMVdanmarks aftale med Tryg giver dig op til 25% på dine forsikringer. Det gælder selvfølgelig også de lovpligtige arbejdsskade- og erhvervsforsikringer.

 

Book et møde med det samme; du vælger selv hvornår

 

Læs mere om dine fordele hos Tryg

 

Mulighed for bonus

Når du har forsikringer hos Tryg via SMVdanmark, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har derfor også mulighed for at få udbetalt bonus.

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg, og gruppens økonomiske resultat er afgørende for, om der udbetales bonus det enkelte år, og hvor høj bonussen bliver.

Læs mere om dine muligheder for at få udbetalt bonus.

 

Erhvervsforsikringer

Erhvervsforsikringer

Privatforsikringer

Privatforsikringer

Forsikringstjek

Forsikringstjek

test

Tegner du erhvervsforsikringer gennem SMVdanmarks forsikringsaftale med Tryg, sparer virksomheden penge og opnår bedre dækninger. Du får også en grundig, personlig rådgivning hos Trygs assurandører, som kender til din branche.

Læs mere
test2

Du får også rabat på dine private forsikringer. SMVdanmarks forsikringsaftale med Tryg giver dig også rabat på familieforsikringen, forsikring af hus og bil samt en stribe andre almindelige forsikringer til private.

Læs mere
test3

Har du de rigtige forsikringer til den rigtige pris? Som medlem får du op til 25%. Bestil et forsikringstjek hos Tryg.

Læs mere