Forsikring Tryg

Forsikringsaftalen med Tryg sikrer SMVdanmarks medlemmer bedre dækninger, konkurrencedygtige priser, personlig rådgivning og op til 25% rabat.
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Spar penge på dine forsikringer

Tryg tilbyder for øjeblikket, at du kan opdele dine betalinger ved at betale månedsvis:

 

Forsikringsaftalen med Tryg sikrer SMVdanmarks medlemmer bedre dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig rådgivning.

Virksomheder, der er medlem af en brancheorganisation eller forening tilknyttet SMVdanmark, får rabat på både erhvervs- og privatforsikringer. Aftalen giver udover rabatter på op til 25 % også adgang til målrettede løsninger og rådgivning fra specialister, som kender din branche.

For dig som virksomhedsejer er der penge at spare på alle de lovpligtige arbejdsskade- og erhvervsforsikringer, men også på almindelige privatforsikringer giver Tryg-aftalen pæne rabatter.

 

Mulighed for bonus

Når du har forsikringer hos Tryg via SMVdanmark, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har derfor også mulighed for at få udbetalt bonus.

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg, og gruppens økonomiske resultat er afgørende for, om der udbetales bonus det enkelte år, og hvor høj bonussen bliver.

Læs mere om dine muligheder for at få udbetalt bonus.

 

Læs mere om forsikringer med rabat

Du finder flere oplysninger om de enkelte forsikringstyper, dækninger og tilvalgsmuligheder i Trygs faktablade nederst på denne side..

Erhvervsforsikringer

Erhvervsforsikringer

Privatforsikringer

Privatforsikringer

Assurandørbesøg

Assurandørbesøg

test

Tegner du erhvervsforsikringer gennem SMVdanmarks forsikringsaftale med Tryg, sparer virksomheden penge og opnår bedre dækninger. Du får også en grundig, personlig rådgivning hos Trygs assurandører, som kender til din branche.

Læs mere
test2

Forsikringsaftalen med Tryg giver også rabat på dine private forsikringer. SMVdanmarks forsikringsaftale med Tryg giver ud over besparelser på erhvervsforsikringer også rabat på familieforsikringen, forsikring af hus og bil samt en stribe andre almindelige dækninger til private.

Læs mere
test3

Har du de rigtige forsikringer til den rigtige pris? Som medlem får du op til 25%. Bestil et forsikringstjek hos Tryg.

Læs mere