Forsikringer til dig og din virksomhed

Tegner du erhvervsforsikringer gennem SMVdanmarks forsikringsaftale med Tryg, sparer virksomheden penge og opnår bedre dækninger. Du får også en grundig, personlig rådgivning hos Trygs assurandører, som kender til din branche. Book et møde og få et gratis DNA-kit.

Spar penge på dine forsikringer

Forsikringsaftalen med Tryg giver dig bedre dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig rådgivning af nogen der ved hvad en SMV er!

SMVdanmarks aftale med Tryg giver dig op til 25% på dine forsikringer. Det gælder både privat og erhverv og selvfølgelig også de lovpligtige arbejdsskade- og erhvervsforsikringer.

 

Klik og book et møde med det samme; du vælger selv hvornår

Særtilbud fra 15. oktober: Book et møde nu og få et DNA-kit til 0 kr. (værdi op til 995 kr.). 

Med DNA-kittet kan du diskret mærke dine ting med en klar væske, der indeholder en unik dna-kode. Så kan politiet kende dine ting og knytte tyven til gerningsstedet.

Du kan vælge mellem et DNA-kit til din varebil eller til kontor/butik. Du får tilsendt bestillingslink når mødet med Trygs forsikringsrådgiver er afholdt.

Læs mere om dine fordele hos Tryg

 

Mulighed for bonus

Når du har forsikringer hos Tryg via SMVdanmark, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har derfor også mulighed for at få udbetalt bonus.

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg, og gruppens økonomiske resultat er afgørende for, om der udbetales bonus det enkelte år, og hvor høj bonussen bliver.

Læs mere om dine muligheder for at få udbetalt bonus.

 

Er du i tvivl om, hvilke forsikringer du skal have?

Det er du ikke ene om. Men heldigvis har Trygs erhvervsassurandører styr på de enkelte forsikringers indhold, grunddækning og tilvalgsmuligheder. Som medlem af SMVdanmark kan du altid få gratis rådgivning, og Tryg vil altid gerne give dig et uforpligtende tilbud. Også på dine private forsikringer!

Book et møde til et tidspunkt, der passer dig - klik her

Book et møde nu og få et DNA-kit til 0 kr. (værdi op til 995 kr.). 

Med DNA-kittet kan du diskret mærke dine ting med en klar væske, der indeholder en unik dna-kode. Så kan politiet kende dine ting og knytte tyven til gerningsstedet.

Du kan vælge mellem et DNA-kit til din varebil eller til kontor/butik. Du får tilsendt bestillingslink når mødet med Trygs forsikringsrådgiver er afholdt.

 

Her er nogle af de forsikringer, du måske mangler:

Cyberforsikring: Hvem hjælper, hvis du bliver hacket?

Få professionel hjælp 24/7 ved virus- og hackerangreb med eProtect cyberforsikring.

Internettet udnyttes i stigende grad af kriminelle og andre til angreb på virksomheders systemer, data, netværk og software. De fleste virksomheder har derfor behov for professionel assistance til at håndtere konsekvenserne af et cyberangreb og en forsikring, der dækker de afledte omkostninger. Det får du med eProtect. Tjek prisen nu

(eProtect er en del af den udvidede erhvervsforsikring).

 

Netbank uden risiko

Bankerne dækker ikke et økonomisk tab ved fx hackerangreb på virksomhedens netbank, og en tømt bankkonto kan derfor hurtigt få store konsekvenser.

Tryg dækker med Netbankforsikring Erhverv elektronisk indbrud i din virksomheds netbank, og forsikringen er inkluderet i Erhvervsforsikring med tyveridækning.

 

Sygedriftstabsforsikring

Med Sygedriftstabsforsikringen kan du sikre din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Vi giver økonomisk erstatning for lønomkostninger, driftstabomkostninger og meromkostninger ved sygeforløb over fire uger. Vi hjælper også med at forebygge og rådgiver, når skaden er sket.