Forsikringer til dig og din virksomhed

Menu

Vi tilbyder

SMVdanmarks medlemmer sparer ikke kun penge på de forsikringer, de opretter hos Tryg, de får også bedre dækninger og nem adgang til værktøjer, der gør det nemmere at holde styr på arbejdsmiljø og bæredygtighed.

Dit medlemskab af SMVdanmark giver dig ekstra rabat og alt det, der skal være i en moderne forsikringsløsning

Du sparer penge, når du samler dine forsikringer - og jo flere forsikringer du samler, jo mere sparer du. Det er stadig et godt princip, som du i særlig grad møder hos Tryg, når du er medlem af SMVdanmark.

Men vidste du, at det også giver dig særligt gode vilkår? Fx

  • Varebilforsikring tilpasset dine behov

  • Online APV (lovpligtig arbejdspladsvurdering)

  • Gratis førstehjælpskursus inkl. i arbejdsskadeforsikringen

  • Ekstra hjælp til sygemeldte medarbejdere

  • Socialfaglig hotline

  • Hjælp til stresshåndtering

  • Årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti

  • Digital bæredygtighedsrapport

  • Oveni det hele får du ekstra rabat på forsikringspræmien, fordi du er medlem af SMVdanmark.

Forsikringsaftalen med Tryg giver dig bedre dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig rådgivning af nogen, der ved, hvad en SMV er. Læs om Louise Dalby Rimplers oplevelse nedenfor.

 

Book et uforpligtende forsikringstjek nu

SMVdanmarks rabataftale med Tryg gælder både dine privat- og erhvervsforsikringer.

Læs mere om dine fordele hos Tryg

Er du i tvivl om, hvilke forsikringer du skal have?

Det er du ikke ene om. Men heldigvis har Trygs erhvervsassurandører styr på de enkelte forsikringers indhold, grunddækning og tilvalgsmuligheder. Som medlem af SMVdanmark kan du altid få gratis rådgivning -også om dine private forsikringer!

Klik her og book et møde på et tidspunkt, der passer dig.

Her er nogle af de forsikringer, du måske mangler:

Cyberforsikring

Få professionel hjælp døgnet rundt ved virus- og hackerangreb med Trygs cyberforsikring.

Internettet udnyttes i stigende grad af kriminelle og andre til angreb på virksomheders systemer, data, netværk og software. De fleste virksomheder har derfor behov for professionel assistance til at håndtere konsekvenserne af et cyberangreb og en forsikring, der dækker de afledte omkostninger. Som medlem af SMVdanmark får du 50% det første årTjek prisen nu

Netbank uden risiko

Bankerne dækker ikke et økonomisk tab ved fx hackerangreb på virksomhedens netbank, og en tømt bankkonto kan derfor hurtigt få store konsekvenser.

Tryg dækker med Netbankforsikring Erhverv elektronisk indbrud i din virksomheds netbank, og forsikringen er inkluderet i Erhvervsforsikring med tyveridækning.

Sygedriftstabsforsikring

Med Sygedriftstabsforsikringen kan du sikre din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Vi giver økonomisk erstatning for lønomkostninger, driftstomkostninger og meromkostninger ved sygeforløb over fire uger. Vi hjælper også med at forebygge og rådgiver, når skaden er sket.

Mulighed for bonus

Når du har forsikringer hos Tryg via SMVdanmark, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, og har derfor også mulighed for at få udbetalt bonus.

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg, og gruppens økonomiske resultat er afgørende for, om der udbetales bonus det enkelte år, og hvor høj bonussen bliver.

Læs mere om dine muligheder for at få udbetalt bonus.