Menu

Vi arbejder for

SMVdanmark er talerør for små og mellemstore virksomheder, og vi hjælper dig med at blive hørt.

Din hverdag skaber politikken

Som medlem af SMVdanmark er der mange måder at få indflydelse på.

Fortæl dine oplevelser

Hvad enten din hverdag er fyldt med succes eller udfordringer, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Det er vigtigt, at der bliver sat ansigt på de små og mellemstore virksomheder, folkene bag og deres dagligdag.

Vi har brug for dig til at belyse problemstillinger. Det er fundamentet for vores politiske arbejde. Og hvis du har lyst, kan du ved vores hjælp træde frem i medierne. Vi har gode erfaringer med synliggørelsen af konkrete sager.

Du er altid velkommen til at tage fat i en af SMVdanmarks medarbejdere. Find kontaktoplysninger her.

Vi har brug for dig i vores SMV-panel

I SMVdanmarks panel vil du sammen med over 2.200 andre små og mellemstore virksomheder modtage et spørgeskema på mail 4 gange om året. Skemaet indeholder spørgsmål om din virksomheds generelle økonomiske situation og aktuelle politiske emner, som indgår i vores politiske arbejde.

Det tager typisk 5-10 minutter at besvare spørgeskemaet. Dine svar er ikke anonyme, men de behandles fortroligt, og er kun kendt af SMVdanmark. Se i øvrigt vores GDPR-politk.

Du tilmelder dig SMVdanmarks analysepanel her.

Vi bærer dine oplevelser i hverdagen videre

Det er en vigtig del af SMVdanmarks strategi at sikre, at medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, foreningsaktive eller medarbejdere fra medlemsorganisationers sekretariater deltager der, hvor det er vigtigt at tale SMV’ernes sag.

Det store arbejde, der lægges, er knapt så synligt som den direkte politikerkontakt, men af uvurderlig betydning for SMV'ernes muligheder for en enkel og velfungerende hverdag.  

SMVdanmark er derfor repræsenteret i langt over 100 råd, nævn, bestyrelser, følgegrupper, advisory boards, arbejdsgrupper udvalg og andre sammenhænge, hvor vi varetager små og mellemstore virksomheders interesser.