Menu

Vi arbejder for

10. april 2019  
IT-sikkerheden skal øges i de små og mellemstore virksomheder, som er sårbare overfor IT-kriminelle. Et uønsket besøg på netværket kan få store økonomiske konsekvenser for den enkelte virksomhed.
Alle virksomheder er potentielle ofre for IT-kriminelle, og særligt små og mellemstore virksomheder er sårbare. SMV’erne er et travlt folkefærd, der har nok at gøre med at passe deres virksomhed, men vil de også passe på deres virksomhed, så skal de prioritere IT-sikkerhed i langt højere grad end i dag.
 
SMVdanmark arbejder for politisk fokus på behovet for øget IT-sikkerhed i små og mellemstore virksomheder. SMV'erne har behov for viden og rådgivning i forhold til it-sikkerhed. Rammes en virksomhed af et hackerangreb, så kan det ikke kun få konsekvenser for virksomheden, men også virksomhedens samarbejdspartnere.

Syv gode råd, der styrker IT-sikkerhed.

Få overblik over vigtige data og systemer.
Opdater programmer og styresystemer.
Køb antivirus og firewall
Tag backup af data
Lær at spotte mistænkelige mails
Lav stærke adgangskoder
Stil sikkerhedskrav til IT-leverandøren

Hackerstop

Størstedelen af hackerangreb sker som følge af menneskelige fejl. Derfor er det utrolig vigtigt, at virksomhedens ledelse og medarbejdere er opmærksomme på de digitale trusler, som kan være yderst skadelige for virksomheden. Hackere bliver hele tiden dygtigere, dermed kræver det også konstant fokuspå informationssikkerhed. Virksomhederne har ikke altid ressourcertil at have det nødvendige fokus eller økonomi til at ansætte eksterne til opgaven. HackerStop hjælper virksomhederne med at få skabt en sikker digital kultur ved brug af følgende:

Et gratisk fleksibelt sikkerhedsværktøj:

HackerStop er et digitalt og ongoing kompetence-opbygningsværktøj, der er tilpasses den enkelte medarbejder behov og hjælper med at forstå, måle og forbedre it-sikkerhedsadfærden i virksomheden. 

HackerStop-score over styrker og svagheder

En HackerStop-måling indeholder spørgerammer baseret på 6 vigtige faktorer, hvor fokus er på kultur og adfærd. Når en måling gennemføres, modtager medarbejderne gratis skræddersyede anbefalinger til de områder, som der scores lavt på.

Kontinuerligt overblik over den samlede digitale adfærd 

Ledelsen modtager en anonymiseret virksomhedsrapport, der skaber et overblik over hvor, I skal sætte ind for at holde hackerne ude. Der dannes et kontinuerligt overblik over virksomhedens digitale adfærd, hvilket gør det muligt at følge it-sikkerhedsudviklingen over tid.

Lasse Lundqvist

Konsulent

tlf +45 41 29 20 09 Læs mere om Lasse Lundqvist