Menu

Vi arbejder for

10. april 2019  
Hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har den sidste nye viden?

Videre- og efteruddannelse bliver stadigt mere vigtig for små og mellemstore virksomheder, bl.a. fordi den teknologiske udvikling går så hurtigt. Alle skal have adgang til uddannelse på fagligt højt niveau i hele deres arbejdsliv. Derfor er uddannelse til dine ansatte også et af SMVdanmarks indsatsområder.

Vi arbejder for et godt offentligt efteruddannelsesystem, som er nemt at anvende for små og mellemstore virksomheder, og som er både fleksibelt og økonomisk attraktivt.

Vi arbejder for de bedste muligheder for videre- og efteruddannelse til alle i små og mellemstore virksomheder - især til ledelsen, faglærte og ufaglærte.

Er du ejerleder? Eller leder?

Har du selv som ejerleder, direktør eller indehaver brug for konkrete ledelsesværktøjer? Vil du klæde din mellemleder eller din højre hånd på til mere og bedre ledelse? Så har SMVdanmark et godt tilbud til din virksomhed i form af vores egen ejerlederuddannelse. Prisen er god - især for medlemmer af SMVdanmark - og deltagerne er meget tilfredse. Al information om ejerlederuddannelsen - pris, tilmelding, indhold, datoer - finder du nedenunder.